igen megtaláltam, letöltöttem a rendeletet, az előre csurgásnál van két kitétel gondolom arra kell figyelni:
„(12) Ha a járműveknek útkereszteződésben, útszűkületekben, szintbeni vasúti átjárónál vagy egyéb forgalmi okból meg kell állnia, – előre sorolás céljából – motorkerékpárral, illetve segédmotoros kerékpárral az álló járművek mellett, vagy azok között, kerékpárral az úttest szélén, az álló járművek mellett jobbról szabad előrehaladni, ha
a) az előrehaladáshoz elegendő hely áll rendelkezésre, és
b) az irányváltoztatási szándékot jelző járműveket az irányváltoztatásban nem akadályozzák.”
sziasztok
Lenne egy kérdésem.
Csak az én lázálmaimban szerepelt az a KRESZ módosítás,hogy a piros lámpánál motorral előre lehet csorogni és használhatjuk a busz sávot?
Mert ma a Bach-csomán vadásztak a rendőrök a motorosokra akik így tettek.
Mi a szitu?
Tittelett!
Vagyok már,csak sok volt nagyon..........
Nagyon jó az új gumim! Köszönöm
Paszgyu!
Féklámpák megvannak,a hétvégén megyek értük!
Gabi!
Milka!
Menya!
. ..
„(12) Ha a járműveknek útkereszteződésben, útszűkületekben, szintbeni vasúti átjárónál vagy egyéb forgalmi okból meg kell állnia, – előre sorolás céljából – motorkerékpárral, illetve segédmotoros kerékpárral az álló járművek mellett, vagy azok között, kerékpárral az úttest szélén, az álló járművek mellett jobbról szabad előrehaladni, ha
a) az előrehaladáshoz elegendő hely áll rendelkezésre, és
b) az irányváltoztatási szándékot jelző járműveket az irányváltoztatásban nem akadályozzák.”
mondjuk ez az "elegendő hely" elég relatív dolog
Jól tudod! Előre lehet menni, és a buszsávot is lehet használni. Eddig csak akkor lehetett, ha az első kereszteződésnél lekanyarodtál róla.
Lenne egy kérdésem.
Csak az én lázálmaimban szerepelt az a KRESZ módosítás,hogy a piros lámpánál motorral előre lehet csorogni és használhatjuk a busz sávot?
Mert ma a Bach-csomán vadásztak a rendőrök a motorosokra akik így tettek.
Mi a szitu?
Boldog névnapot a Sándoroknak!
Vagyok már,csak sok volt nagyon..........
Nagyon jó az új gumim! Köszönöm
Paszgyu!
Féklámpák megvannak,a hétvégén megyek értük!
Gabi!
Milka!
Menya!
. ..
Hurok a nyakára és utánakötöd!
Nőt szerezni motorral?
Miért nem?
bukó
Így az öregkor kezdetén a háromkerekűvel?