Múltkor a felségemmel beszélgettünk az öregkorról. Azt mondtam neki:
- Tudod, én nem akarok vegetatív állpotban élni, feküdni egy ágyon, egy géptől és egy üveg folyadéktól függve csak létezni. Ha ez megtörténne egyszerűen csak húzd ki a dugót a falból!
Erre felált, kihúzta a TV-t, majd kidobta a sörömet az ablakon...
Köszi a tanácsot!
Sajnos még csak nagyon keveset tudtam menni vele! Én vagyok a 3. tulaj, az elöző srácnál csak pár hónapig volt! Hidegen van egy pici hangja a bloknak, de mikor meleg már elhalkul, hozzá nem értő füllel mint az enyém, szerintem rendben van, nincs csörgés se más oda nem illő zaj.......de meg fogadom a tanácsod, mert úgy sem bírnám ki és a szervíz látogatás elött egy rövid túrát bevállalok! :)
Ha lenne kontaktod az említett szerelőhöz megköszönném!
Sajna az utóbbi időben nem tudtam nézegetni a fórumot, ezért aztán lemaradtam hogyhogy is áll a "villogjon a féklámpa" dolog? Lesz nem lesz? Volt nem volt?
Ha szervízben szeretnéd megnézetni a motort, akkor szerintem még motorozz vele egy picit, hogy tapasztalatokat szerezz ami értékes infó lehet a szerelőnek.
Pl: olajfogyasztás, esetleges rángatás, füstöl, stb
Ha nincs baja, nem csörög semmi benne(az esetek nagy részében, ha valami rossz annak hangja is van), nem eszi az olajat, akkor nem sokat fognak nézelődni rajta.
Az nem szerencsés, hogy nincsen szervízkőnyv, de lehet valamit tudi a motor előéletéről?
Ha szervíz, akkor én a Burka Józsit ajánlanám, nagyon megbízható, a busákhoz nagyon ért!
Köszi, de sajnos nem kaptam szervízkönyvet a motorhoz, így tényleg el fogom vinni szervízbe átnézetni, mert sokáig szeretném használni! Szelepekkelszokott gond lenni, azokat mikor kell állítani?
Szia!
Ha magyarországi a motor, akkor benne kell lennie a szervízkönyvben a garanciális cserére történő visszahívás.
Nekem is 2000-es évjáratú a motorom, és be van irva a szervízkönyvbe a csere.
Köszi! Óra szerint 32.000 km van benne, a tárcsák állapotából el tudom képzelni, de akkor megy szervízbe átnézetni, mielött nekilátnék a szezonnak!
Köszönöm még 1x a segítséget!
(Jaaaa, a fesz.szab is tökéletesen működik azóta)
Boldog névnapot a Sándoroknak!
- Tudod, én nem akarok vegetatív állpotban élni, feküdni egy ágyon, egy géptől és egy üveg folyadéktól függve csak létezni. Ha ez megtörténne egyszerűen csak húzd ki a dugót a falból!
Erre felált, kihúzta a TV-t, majd kidobta a sörömet az ablakon...
Sajnos még csak nagyon keveset tudtam menni vele! Én vagyok a 3. tulaj, az elöző srácnál csak pár hónapig volt! Hidegen van egy pici hangja a bloknak, de mikor meleg már elhalkul, hozzá nem értő füllel mint az enyém, szerintem rendben van, nincs csörgés se más oda nem illő zaj.......de meg fogadom a tanácsod, mert úgy sem bírnám ki és a szervíz látogatás elött egy rövid túrát bevállalok! :)
Ha lenne kontaktod az említett szerelőhöz megköszönném!
Sajna az utóbbi időben nem tudtam nézegetni a fórumot, ezért aztán lemaradtam hogyhogy is áll a "villogjon a féklámpa" dolog? Lesz nem lesz? Volt nem volt?
Pl: olajfogyasztás, esetleges rángatás, füstöl, stb
Ha nincs baja, nem csörög semmi benne(az esetek nagy részében, ha valami rossz annak hangja is van), nem eszi az olajat, akkor nem sokat fognak nézelődni rajta.
Az nem szerencsés, hogy nincsen szervízkőnyv, de lehet valamit tudi a motor előéletéről?
Ha szervíz, akkor én a Burka Józsit ajánlanám, nagyon megbízható, a busákhoz nagyon ért!
Ha magyarországi a motor, akkor benne kell lennie a szervízkönyvben a garanciális cserére történő visszahívás.
Nekem is 2000-es évjáratú a motorom, és be van irva a szervízkönyvbe a csere.
Köszönöm még 1x a segítséget!
(Jaaaa, a fesz.szab is tökéletesen működik azóta)