Megmég ez is? Yammogóval gyógyítottad a Suzuki betegséget? A brembó főfékhengert már én is próbáltam pályamotorokon, de ott van...
Amúgy köszönöm a tech ismertetőt, minden cucc nagyon jónak tűnik, de hát kell is, mert amúgy is azt hallottam a sólymokról, hogy 'fékezhetetlenek'.
Jó éjt, elteszem magam, holnapra!
A fékkek kapcsolatban a megfizethető kategória talán legjobb kombinációja egy 2004-06 közötti R1 féknyereg egy Brembo 19RCS fékkarral került a gépre, az USA-ból hozattam hozzá Vesrah SRJL17 betéteket, amit az ottani pályázók használnak, végre nincs gond a fékhatással. A hozzászólásod többi részét inkább nem kommentálom.
Hát... Azért már bíznék benned, mert ha ezzel a tuningbusával elbírsz, talán a hondalovak sem tépnék ki a kezedből a kormányt.
Más: ez a fék, az a fék? Ez bírja az anyabálnát, nem melegszik el? Hidegen nem 'tolja' az elejét?
Vagy pucolod 1500 kilométerenként, vagy még gyakrabban, vagy veszel bele egy gyárit, ami átlagos használat mellett majd 3 évig jó (18.000 kilométer) úgy, hogy 6000 kilométerenként ránézel, mindez kb 7-8 ezer forintért, ráadásul, ha eltömődik, azt megérzed a motor gyengüléséről, míg ha a sportlégszűrő telítődik, azt nem veszed észre, viszont a pormegkötő képessége drámaian leromlik. Nekem nem ér ennyit az a kb 0,5 lóerő teljesítménynövekedés. . .
Helló én még csak átruccantam XX-landról! Majd hivatalosan is bemutatkozom...,de ezeket amiket írtál már rég meg akartam tudni, mert nagyon durva a gép. Gratulálok hozzá! Inkognitóban én is akartam rá szavazni, de belekeveredtem a honlapba, mint a hózentrógerbe, aztán a harmadik próba után feladtam. (Nem vagyok egy pörfiktinglish). Már a villát is levettem, a radiális fékkel, amikor szerényen megemlítetted, hogy 'azért' nem vérszegény a drága, akkor már sejtettem a 'szíverősítőt'.
Persze, ha vettél volna egy minőségi HONDÁT abból is valami XX nevű szörnyeteget, sok szívástól (és egy tuti motortól) menthetted volna meg magad. Az az 1 max 2 pónilóerő...na attól vagy előbbre?
komoly, elgondolkoztatott amit írtál, az én vasamban is sportlégszűrő van, vegyek bele rendes gyárit?
mert nem szeretném ha hazavágná, nekem még így is túl erős, nem a tuningoláson kell törnöm a fejem
Örömmel csináltam, mert nincs más szórakozásom, kocsmába nem járok, nem drogozom, nem dohányzom, nem iszom kávét, turkálóból öltözködöm, meg ilyesmik...
a tapasztalat szerint 5.000-km!Mondjuk ugy,olajcserénél egyböl generál is!