Erre nem is gondoltam, majd jelzem a gyártó felé a fejlesztés lehetőségét. Majd holnap kifaggatom erről ! Egyébként kérdeztem hogy nem-e lehet valami gond ,de ő megnyugtatott hogy nem!
Zizó!
Nincs itt semmi baj sem!Én nem haragszom rád,hidd el!
A Hungaroringen,odajöttek hozzám,és megkérdezték,hogy hogy működik a hátsó lámpám?Én elmondtam,hogy Dr.Menya gyártotta így-és -így!Ezt megcsinálták..............Most a te ismerőseid is ezen vannak,és hasznot akarnak húzni belőle,mint a Tibi ismerőse is,aki gyártja ezt.....ezzel sincs semmi baj..........akinek kell...annak kell-akinek nem ,annak nem!Csak a tiéd teljesen máshogy működik!Tehát más a hatása!Nem ugyanúgy villognak!
Gondolom ez a relé hiánya miatt lehet! http://sportmotor.hu/motoros_v...
A belsejéről jelen pillanatban nem tudok képet mutatni,mert az enyém már ki van öntve viasszal és hát nem szeretném szétfaragni,de mihelyt lesz másik kész cucc lefényképezem! Én nem értek hozzá de ahogy láttam van benne kb egy nyáklemez 1-2 pici ellenálás, valami 55-ös számú 6 lábas csip féle meg egy picit nagyob kerek kütyü, két darab csatlakozó, és hát az egész úgy lett csinálva hogy beleférjen a egy fokozat kijelző dobozkájába.
Sziasztok
Először is nem akartam és nem is volt szándékom belekavarni senki üzletébe .Nekem ezt a prop-tech es srácok baráti szívességből rakták össze.Az árat információ gyanánt írtam le. Mondjuk az enyémbe nincs semmi relé,nem is kattog,valószinűleg teljesen más technika.Nem is gondoltam semmi féle üzletelésre, de máma megkérdeztem őket, hogy nem-e lehetne többet csinálni. Egy kis beszélgetés útán abba maradtam velük,hogy most nagyon sok munkájuk van de kb két hét múlva elkezdhetik sorozatba gyártani, természetesen a szokásos Prop-tech es mínőségben garanciával! Hangsúlyozom nekem semmi közöm az üzlethez.Akit esetleg érdekel a dolog az hívja bizalommal őket.Az interneten rátudtok keresni Prop-tech.hu,ott van telefonszám és késséggel állnak a rendelkezésetekre.Egyébként amikor a speed-box ot elkezdték gyártani ,az is az én mocimban volt először próba üzemben és hát csak hogy a minőségre utaljak,mára már egész Europába exportálják tehát annyira szar nem lehett a cucc!Lefényképeztem a cuccot, így nézki és tipus specifikus csatikkal van szerelve tehát csak szét húzzátok a lámpánál és közé lehet dugni.Még egyszer elnézést kérek attól akinek esetleg ilyen vagy olyan okból véletlenül keresztbe tettem!
még nem!
De rajta vagyok!Igazság szerint olyan doki kéne,aki nem küldözget sehova(vizsgálatra),hanem kiállitja az orvosi igazolást a hivatásos jogsihoz oszt jonapot!
Hello mindenkinek. Nem mereszkedtem eddig ide, csak neha bele olvasgattam ki mit irogat a jarganyrol. Nekem is nagyon tetszik a Busa, vagyam is volt mindig, hogy vegyek es most ugy nez ki ossze is jon. Eladtam a mocimat es Busat szeretnek venni minel hamarabb, meg a szezon kezdete elott (itt nalunk egy kicsit kesobb kezdodik sajnos). Szeretnem velemenyeteket kerni, hogy esetleg mire figyeljek oda mikor nezegetem oket. Ha van valami info, amivel tudtok segiteni, szivesen fogadom, esetleg valami kulombseg evjaratok kozott es hasonlo...
Elore is koszonom, szep estet mindenkinek
Mi van a vezérlőddel, mikor futunk össze. Srác megint kérdezte hogy mikor küldöd,mert bassza a csőrét hogy elsőre nem lett jó?
Kell bele relé hidd csak el
ha jol tudom!Automatice!Egyébként ezt szerintem a tidbe is bele lehetne barkácsolni!Gondolom én!
Mikor kitolják az ember alol a vasat,a mögötte levök! Bizton állithatom hogy észreveszed!
A baj csak annyi, hogy addig mi fog világítani! És hogy veszed észre, hogy behalt az elektronika?
Csak ennyi a probléma.
Bocsi, hogy belevaúú...
Nincs itt semmi baj sem!Én nem haragszom rád,hidd el!
A Hungaroringen,odajöttek hozzám,és megkérdezték,hogy hogy működik a hátsó lámpám?Én elmondtam,hogy Dr.Menya gyártotta így-és -így!Ezt megcsinálták..............Most a te ismerőseid is ezen vannak,és hasznot akarnak húzni belőle,mint a Tibi ismerőse is,aki gyártja ezt.....ezzel sincs semmi baj..........akinek kell...annak kell-akinek nem ,annak nem!Csak a tiéd teljesen máshogy működik!Tehát más a hatása!Nem ugyanúgy villognak!
Gondolom ez a relé hiánya miatt lehet!
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Először is nem akartam és nem is volt szándékom belekavarni senki üzletébe .Nekem ezt a prop-tech es srácok baráti szívességből rakták össze.Az árat információ gyanánt írtam le. Mondjuk az enyémbe nincs semmi relé,nem is kattog,valószinűleg teljesen más technika.Nem is gondoltam semmi féle üzletelésre, de máma megkérdeztem őket, hogy nem-e lehetne többet csinálni. Egy kis beszélgetés útán abba maradtam velük,hogy most nagyon sok munkájuk van de kb két hét múlva elkezdhetik sorozatba gyártani, természetesen a szokásos Prop-tech es mínőségben garanciával! Hangsúlyozom nekem semmi közöm az üzlethez.Akit esetleg érdekel a dolog az hívja bizalommal őket.Az interneten rátudtok keresni Prop-tech.hu,ott van telefonszám és késséggel állnak a rendelkezésetekre.Egyébként amikor a speed-box ot elkezdték gyártani ,az is az én mocimban volt először próba üzemben és hát csak hogy a minőségre utaljak,mára már egész Europába exportálják tehát annyira szar nem lehett a cucc!Lefényképeztem a cuccot, így nézki és tipus specifikus csatikkal van szerelve tehát csak szét húzzátok a lámpánál és közé lehet dugni.Még egyszer elnézést kérek attól akinek esetleg ilyen vagy olyan okból véletlenül keresztbe tettem!
De rajta vagyok!Igazság szerint olyan doki kéne,aki nem küldözget sehova(vizsgálatra),hanem kiállitja az orvosi igazolást a hivatásos jogsihoz oszt jonapot!
Elore is koszonom, szep estet mindenkinek