itt nem a rendörökröl beszélek!
Ök pont szarnak bele(ez a mi szerencsénk),mert a motorok 70%-át kivonathatnák a forgalombol,ha egy ellenörzésnél tényleg komolyan átnéznék,hogy minden a "nagykönyvben" leirtak szerint van-e!
Aha!
erre csak azt mondom,hogy van egy olyan rendelet,ami pontosan leirja min lehet,illetve min nem lehet változtatni,csak engedéjel,amit a forgalmiba be kell iratni,egy szigoritott vizsga után,meg szakértöi terv után!Többek között nem lehet változtani,lámpán(burán se),váz,futomü,kipufogo,kormány,és még sorolhatnám!
mivel az elsö épitett vasamat 96-ban készitettem,hidd el utána jártam a témának akkor!
Egy elismert gyártó által készített, TÜV-ös fékcsővel sem hiszem, hogy vmelyik rendőr szívózna. Más a helyzet egy kis sufniban összetákolttal, azt épeszű ember nem rakja fel. . .
Ezek közül a fehér színű búrákat semmi nem tiltja, a lényeg, hogy a megfelelő színű fényt világítson. A többit sajna előbb utóbb ellenőrizni fogják, és ha szigorúan veszik, nem fog jólesni egy elrendelt NKH-s vizsga. Ezért, ha lehet, nem kell támadási felületet hagyni. Én is lecseréltem már a semminek meg nem felelő kipufogómat...
A "köhém rendelet" szerint,nem lehetne Xenon,nyitott dob,fehér index,illetve lámpabura,stb.Mégis használjuk öket!Ja meg többek között fém fékcso se lehetne!
Egy kérdésem lenne a villogó féklámpával kapcsolatban, hogy egyáltalán használható e, főleg a yard végett. Ugyanis a Köhém rendeletek szerint ez aggályos.
hogy legyen elküldöd utánvéttel, vagy elutaljam neked előre?
Ha utalás akkor dobd át az emailemre a számod amire küldhetem a pénzt.
Esetleg fel tudnád adni hétfőn valami elsőbbségivel?
Jó lenne ha a hosszú hétvégén már üzemelne végre a vas.
bár most itt esik a hó
István! /feket663/
esetleg ha az email címemre átküldenéd a telószámod akkor felhívnálak, úgy könnyebb lenne a kommunikáció, meg megejteném a mérést amit beszéltünk
azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, van-e valakinek 2002es vashoz eladó feszültség szabályzója?
Kicseréltem a generátor tekercset de a melegedés a kábelben megmaradt, azt mondják az okosok, h nem egyenirányúsítja az áramot a szabályzóm, hanem visszadolgozik a tekercsre.
Mert amúgy a töltésem rendben, alapjáraton és fordulaton is renden a töltés.
Ha valakinek van keressen rám
Ök pont szarnak bele(ez a mi szerencsénk),mert a motorok 70%-át kivonathatnák a forgalombol,ha egy ellenörzésnél tényleg komolyan átnéznék,hogy minden a "nagykönyvben" leirtak szerint van-e!
erre csak azt mondom,hogy van egy olyan rendelet,ami pontosan leirja min lehet,illetve min nem lehet változtatni,csak engedéjel,amit a forgalmiba be kell iratni,egy szigoritott vizsga után,meg szakértöi terv után!Többek között nem lehet változtani,lámpán(burán se),váz,futomü,kipufogo,kormány,és még sorolhatnám!
mivel az elsö épitett vasamat 96-ban készitettem,hidd el utána jártam a témának akkor!
Nekem is lesz,de az olyan lesz hogy állítható mennyit és milyen hosszan villanjon.
Hanyadik kerületben jó neked?
Ha utalás akkor dobd át az emailemre a számod amire küldhetem a pénzt.
Esetleg fel tudnád adni hétfőn valami elsőbbségivel?
Jó lenne ha a hosszú hétvégén már üzemelne végre a vas.
bár most itt esik a hó
Elméletileg már más nem lehet, mert ezzel végigértünk a körön
esetleg ha az email címemre átküldenéd a telószámod akkor felhívnálak, úgy könnyebb lenne a kommunikáció, meg megejteném a mérést amit beszéltünk
azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, van-e valakinek 2002es vashoz eladó feszültség szabályzója?
Kicseréltem a generátor tekercset de a melegedés a kábelben megmaradt, azt mondják az okosok, h nem egyenirányúsítja az áramot a szabályzóm, hanem visszadolgozik a tekercsre.
Mert amúgy a töltésem rendben, alapjáraton és fordulaton is renden a töltés.
Ha valakinek van keressen rám