Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt nem a rendörökröl beszélek!
Ök pont szarnak bele(ez a mi szerencsénk),mert a motorok 70%-át kivonathatnák a forgalombol,ha egy ellenörzésnél tényleg komolyan átnéznék,hogy minden a "nagykönyvben" leirtak szerint van-e!
Aha!
erre csak azt mondom,hogy van egy olyan rendelet,ami pontosan leirja min lehet,illetve min nem lehet változtatni,csak engedéjel,amit a forgalmiba be kell iratni,egy szigoritott vizsga után,meg szakértöi terv után!Többek között nem lehet változtani,lámpán(burán se),váz,futomü,kipufogo,kormány,és még sorolhatnám!
mivel az elsö épitett vasamat 96-ban készitettem,hidd el utána jártam a témának akkor!
Majd megmondom hogy az ABS a kezemben van és csak így tudok fékezni
Attól függetlenül hogy azon kevesek közé tartozom, akik már vezették KZKZ motorját, sőt már úgy is hogy ült mögöttem
Én sem.
Ja...és majd aszongya hogy "na most akko ne villogassa kend hanem égesse folyamatosan..." no akkó micsinál kend?
köszi, de konkrétan magam nem láttam sehol sem. tuti nekem akartál szólni?
Nem legális...
Nekem is lesz,de az olyan lesz hogy állítható mennyit és milyen hosszan villanjon.
Egy elismert gyártó által készített, TÜV-ös fékcsővel sem hiszem, hogy vmelyik rendőr szívózna. Más a helyzet egy kis sufniban összetákolttal, azt épeszű ember nem rakja fel. . .
Ezek közül a fehér színű búrákat semmi nem tiltja, a lényeg, hogy a megfelelő színű fényt világítson. A többit sajna előbb utóbb ellenőrizni fogják, és ha szigorúan veszik, nem fog jólesni egy elrendelt NKH-s vizsga. Ezért, ha lehet, nem kell támadási felületet hagyni. Én is lecseréltem már a semminek meg nem felelő kipufogómat...
Nézd meg az iwiw-et!
A "köhém rendelet" szerint,nem lehetne Xenon,nyitott dob,fehér index,illetve lámpabura,stb.Mégis használjuk öket!Ja meg többek között fém fékcso se lehetne!
Most látom hogy a XlV.
Legkésőbb szerdán megkapod, mert úgy is kell küldenem árút Pestre, küldj sms-ben egy telószámot és hétfőn megcsörgetlek.
Hanyadik kerületben jó neked?
Majd azt mondom én villogtatom a szakaszos fékezéssel.
Egy kérdésem lenne a villogó féklámpával kapcsolatban, hogy egyáltalán használható e, főleg a yard végett. Ugyanis a Köhém rendeletek szerint ez aggályos.
hogy legyen elküldöd utánvéttel, vagy elutaljam neked előre?
Ha utalás akkor dobd át az emailemre a számod amire küldhetem a pénzt.
Esetleg fel tudnád adni hétfőn valami elsőbbségivel?
Jó lenne ha a hosszú hétvégén már üzemelne végre a vas.
bár most itt esik a hó
ok most beszéltem Istvánnal, jó az enyémhez is, akkor kellene.
Elméletileg már más nem lehet, mert ezzel végigértünk a körön
Az én katalógusom alapján ugyan az.
2004-eshez 5000 forint.
voda 374 nyolcvan 37, de van skype-om is, úgy ingyenes lenne. feket663 néven megtalálsz ott is.
István! /feket663/
esetleg ha az email címemre átküldenéd a telószámod akkor felhívnálak, úgy könnyebb lenne a kommunikáció, meg megejteném a mérést amit beszéltünk
sziasztok szép napot

azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, van-e valakinek 2002es vashoz eladó feszültség szabályzója?
Kicseréltem a generátor tekercset de a melegedés a kábelben megmaradt, azt mondják az okosok, h nem egyenirányúsítja az áramot a szabályzóm, hanem visszadolgozik a tekercsre.
Mert amúgy a töltésem rendben, alapjáraton és fordulaton is renden a töltés.
Ha valakinek van keressen rám