Nekem is szarul esett anno(fél éve) az XX-forumon!
De mára már leszarom!Söt!Tudod mit örülök hogy igy lett,mert megtudtam ki az igaz barát,és ki az akit én hittem annak,vagy állitotta magárol ,és közben vissza élt a bizalmammal,joindulatommal!
Ugy hogy szarj bele te is!
Sziasztok szép estét mindenkinek
Megtisztelsz Mr. szerencse h ilyen közel vagyunk egymáshoz
Holnap este bedobom a cuccokat és remélem kész
Ja nagyon hideg van, szerintem lőttek a hétvégi motorozásnak
Tittelett Mindenkinek!
Törpi!Hazataláltál?A lányod írt valamit..........nem hangzott túl jól rád nézve! .
Zoo!
Mi újság?Mikor látunk végre?
Animal!
Örültem,csak nagyon hideg volt már a végére!Folytathatnánk majd,ha akarod néha elkísérlek majd a szomszédságra való tekintettel!
Tisztelt Andry!
1.A válságra való tekintettel én sem szívesen parkoltatok le baráti szívességből 71 ezer forintot,amit veszélyeztet az,hogy netán meggondolod magad,én meg dobálhatom a madarakat az általad kért villogtatóval,ami mégsem kell neked,mert a Zizó jobb árat mondott!De ahogy írtad,hogy mégis kell.................
Én meg azt mondom,hogy ez meg engem nem érdekel!
Nem szar vagyok,hanem ember,aki önzetlen szokott lenni a barátaival,ismerőseivel!
Úgy látszik,hogy nem ismersz!
Inkább szarok az egészre! A nevem,becsületem nem játékszer!
Vedd fel a kapcsolatot Zizóval!
Árban jobban jársz,ha működik legalább fél évig az összedobott cuccosa? /a miénk már több éve bizonyított.../
Ne haragudj,de én nem fogok sompolyogni azért,hogy szívességet tegyek neked ezek után!Ugye megérted?
Maradtam tisztelettel!
Részemről a téma lezárva!
Üdv Mindenkinek!
Mr.!
Nem érdekel, hogy ki keres az üzleten. Válságra való tekintettel, ami érdekel az , hogy lehetőleg legolcsóbban vegyem meg a cuccot.
Nem feltételeztem, hogy bárkit is lehúzol! Szerintem a becsületed többet ér, mint az a tétel, amit ezen keresnél.
Nem kell lefújd!Ahogy telefonon, megerősítettem, hogy kell a villogtató, ha lemondtam volna, minimum felhívlak.
lassan kezd bejáratódni a gép,,kéne egy kis instrukció hova állitsam a rugós ,feszitös dolgokat?
most össze vissza libeg mikor benne vagyok a kanyarban ,"olyan késes,vágós mozdulatok"
tudom hogy spanolni kell rajta de mennyit?
üdv
azzal nem lesz gond, nincs nagy arcom, respect és tisztelet a drágámnak:)
nem sem motorversenyző se halott lenni.
Szóval csak óvatosan amíg meg nem szokom a testét
Lenyomod a TL-t is! Nem ellenfél! De nagyon jó mocc!1-szer majdnem belebotlottam,és eltévedtem.............
No pá!Léptem!
Cépp álmokat!
Törpi jelentkezz!
De mára már leszarom!Söt!Tudod mit örülök hogy igy lett,mert megtudtam ki az igaz barát,és ki az akit én hittem annak,vagy állitotta magárol ,és közben vissza élt a bizalmammal,joindulatommal!
Ugy hogy szarj bele te is!