Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is szarul esett anno(fél éve) az XX-forumon!
De mára már leszarom!Söt!Tudod mit örülök hogy igy lett,mert megtudtam ki az igaz barát,és ki az akit én hittem annak,vagy állitotta magárol ,és közben vissza élt a bizalmammal,joindulatommal!
Ugy hogy szarj bele te is!
Értem,köszi!
Ajánlatos!Mert,ha valami elromlik az áramkörben nem lesz féklámpád
Sziasztok szép estét mindenkinek
Megtisztelsz Mr. szerencse h ilyen közel vagyunk egymáshoz
Holnap este bedobom a cuccokat és remélem kész
Ja nagyon hideg van, szerintem lőttek a hétvégi motorozásnak
Ezen sincs,mondjuk nem 800 ft-os ez sem...
Nem értek hozzá csak kérdezem,mindenképp csak relével lehet megoldani a dolgot?
Kösz Menya ,én tudom.......csak szarul esik!
Ne idegeskedj ezen 800 forintból nem lehet normálisan megcsinálni!
Csak a relé többe kerül,a nélkül meg könnyen féklámpa nélkül maradhatsz
Adsz hozzá egy 250 grammos TNT rudacskát,egy detonátort,időzítőt,szakmai jelleggel halrudacskát/minimum 5 db/fő /,majd az egészet leöntöd gázolajjal,hogy növeld a hatását.....ÉS KÉSZ! .
Tittelett Mindenkinek!
Törpi!Hazataláltál?A lányod írt valamit..........nem hangzott túl jól rád nézve! .
Zoo!
Mi újság?Mikor látunk végre?
Animal!
Örültem,csak nagyon hideg volt már a végére!Folytathatnánk majd,ha akarod néha elkísérlek majd a szomszédságra való tekintettel!
Tisztelt Andry!
1.A válságra való tekintettel én sem szívesen parkoltatok le baráti szívességből 71 ezer forintot,amit veszélyeztet az,hogy netán meggondolod magad,én meg dobálhatom a madarakat az általad kért villogtatóval,ami mégsem kell neked,mert a Zizó jobb árat mondott!De ahogy írtad,hogy mégis kell.................
Én meg azt mondom,hogy ez meg engem nem érdekel!
Nem szar vagyok,hanem ember,aki önzetlen szokott lenni a barátaival,ismerőseivel!
Úgy látszik,hogy nem ismersz!
Inkább szarok az egészre! A nevem,becsületem nem játékszer!
Vedd fel a kapcsolatot Zizóval!
Árban jobban jársz,ha működik legalább fél évig az összedobott cuccosa? /a miénk már több éve bizonyított.../
Ne haragudj,de én nem fogok sompolyogni azért,hogy szívességet tegyek neked ezek után!Ugye megérted?
Maradtam tisztelettel!
Részemről a téma lezárva!
A hobbi elektronika oldalán a fórumban van olyan kapcsolás, amelyik először villogtatja a féklámpát, majd ezt követően átvált folyamatos fényre. . .
Lemaradtam? Megvan a gép Zoo?
Ez a ketyegője aztán
Hogy lesz ebből bomba?
Elöl fönt 2-2 lent 1-1 katy Hátul lent-fent 1-1
Nekem így jött be
Ez eddig 5200 Ft ba van.és egész délelött ezt csináltam
Üdv Mindenkinek!
Mr.!
Nem érdekel, hogy ki keres az üzleten. Válságra való tekintettel, ami érdekel az , hogy lehetőleg legolcsóbban vegyem meg a cuccot.
Nem feltételeztem, hogy bárkit is lehúzol! Szerintem a becsületed többet ér, mint az a tétel, amit ezen keresnél.
Nem kell lefújd!Ahogy telefonon, megerősítettem, hogy kell a villogtató, ha lemondtam volna, minimum felhívlak.
Jelentkezem!
lassan kezd bejáratódni a gép,,kéne egy kis instrukció hova állitsam a rugós ,feszitös dolgokat?
most össze vissza libeg mikor benne vagyok a kanyarban ,"olyan késes,vágós mozdulatok"
tudom hogy spanolni kell rajta de mennyit?
üdv
nekem nem kell villogtató,mert az enyémet nem fogjátok látni he he!

én gurulok hátul
hali
szerintem 20% ért senki nem fog majdnem 1 órát dolgozni!

megjegyzem mindenképp 1 órára való bért rá kellene pattintania!
néztem agy buy-on ott is átszámolva 10 ért mennek!
üdv mindenkinek
Hi!
Az csak nem egy E merga?
Jó választás!
a szeretném lemaradt, hiába az elme sérülései
azzal nem lesz gond, nincs nagy arcom, respect és tisztelet a drágámnak:)
nem sem motorversenyző se halott lenni.
Szóval csak óvatosan amíg meg nem szokom a testét
Lenyomod a TL-t is! Nem ellenfél! De nagyon jó mocc!1-szer majdnem belebotlottam,és eltévedtem.............
No pá!Léptem!
Cépp álmokat!
Törpi jelentkezz!