Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan!
gondold el,a multkori átlagom Pesten 8-lerakoval 62km/o-rá jött ki!
szerinted mennyivel mehettem!?Meg sugom,volt hogy kiloval!És ez egy teherauto!Akkor hogy mehet motorral,vagy szgk-val?!
Vicceltek!
Én akárhányszor jártam fenn sosem mentem(önszántamon kívül) 60-70-nél lassabban! Ennyi erővel az összes ott közlekedőt lecsukhatnák!
addig jo nekünk!
Haya15!
Fent vannak,de még nem működnek! .
Tittelett!
Andry!
Megbeszéltük!
Ezt már tavaly is feszengették!
Ha ez müködne,nekem már biztos nem lenne jogsim! Nap mint nap járom a várost a döggel,és nem ötvennel! De azért köszönjük! Bizzunk benne sose lessz ez meg!Akkor aztán lenne baj!
Lehet hogy kamu , de ha nem

Kétfunkciós automata traffipaxok Budapesten!

Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Állítólag május 1-től mérnek, de jobb vigyázni!
Az alábbi lista biztos forrásból, a felszerelő cégtől jött:
- Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca sarok után következő első lámpasor
- Ferenc krt. - Üllői út sarok
- Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé)
- Attila utca - Alagút sarok
- Hegyalja út - Jagelló út sarok
- Fehérvári úti piacnál
- Budafoki út
- Mártírok útja - Bimbó utca sarok
- Moszkva tér
- Kőbányai út (Egészségháznál)
- Kőbányai út - Könyves Kálmán krt.
- Szentendrei út felüljáró + minden lámpasor a csillaghegyi elágazásig
- Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor
- Szamuely utca - Petőfi híd felhajtónál
Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon) az áthaladási sebességet. A sebességmérő műszer három fotót készít és rögzít a kereszteződésben.
...ez patent...
Az adott szó kötelez
Üdv Mindenkinek!
Szia Mr.!
Enged meg, hogy reagáljak az állításaidra és lezárhatjuk a témát.
1.Egy szóval sem mondtam, nem veszem meg a villogtatót, had ne ismételjem magam, már leírtam.
2.A Pénzt ne hozd fel, mert ha kéred előre az árát, azonnal átutalom. Másnak is megtettem és nem pár 1000ft ról volt szó hanem sokkal többről.
3.Nem állítottam egy szóval sem, hogy szar vagy!
4. A Zizó által ajánlott villogtatót, nem minősíteném, ameddig nem használom.
5. Miattam, eddig sem kellett sompolyognia senkinek és nem is kell a jövőben sem!
6.Nem várom el senkitől, hogy szívességet tegyen. Mindennek ára van, mindent kifizetek.
Mély Tiszteletem!
hááááát basszus, akkor én nagyon lemaradtam erről az infóról! Akkor gratula igy utólagosan! A sound powert meg nyomjad!
Kedves Zizó!

Akkor most szólok!

A tervek szerint jövő hét 18-21-ig ahogy tavaly is tettük felrakjuk a motorokat az utánfutókra illetve a furgonokba és a sokszor még havas hegyek között irány Dalmácia. A fotók 2009-ben készültek.
Természetesen az indulás lenti idő függő!
A mostani csapat Ducati 1098 (2db) ZZR1400 (2db) CBR1000RR (1db) BMWK1200R (1db) és természetesen az országutak királya, a méltán híres, kilóméterpusztító, a motorkerékpár gyártás csúcsa, a Hayabusa.(na ezzel szereztem pár ellenséget)

Elvileg van egy szabad hely. Útlevél szükséges, mert egyik napon Montenegró (Kotori öböl) az uticél. Kb 6-700 kilométert akarunk motorozni a 2 nap alatt. A lányok részben jönnek és részben motoroznak utasként . Idén a szállás Dubrovnikban lesz. Ha érdekel hívj fel , és tájékoztatlak a költségekről, szállásról stb. Természetesen nyáron "lábon" járunk.
Jó reggelt! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez is a vörösök műve
Jó reggelt! Nem került el!
hali
igen nyár óta megvan,amikor mütötték a lábam,vasak ki---
most van benne közel a 4000 km nem sokat megyek vele...
most másban utazom nagy eröt fektetek az xtremsound ba
www.xtremsound.com
a passattal nyertünk is két helyezést egy elsöt megy egy harmadikat
1.sound quality ben
3.SPL 1-260 136.3 db hangnyomással
megérte álligatni 2 hónapig
üdv
okés köszi
rá kattintom a dolgokat
De az számit hogy ez most mennyinél jár? 0-tól
vagy most az a lényeg hogy kicsit feszitsem meg benne a dolgokat?
üdv
Úgy legyen
Mikrokontroller vezérli,így elvileg bármi programozható neki
Csak elkerül minket a hó! A remény hal meg utoljára!
Hayay15!
Előbb-utóbb össze hozzuk azt a pinyó meccset és ha lesz már készen több kütyü akkor még el is viszem neked ! Egyébként meg ha idén ismét mész valami Horvát gurulásra remélem szólsz, mert én is nagy Dalmát fan vagyok!
Hóban kicsit necces de nekem is viszket már a seggem
Hétközben nem ,de remélem a hosszú hétvégén csak lesz egy olyan nap mikor lehet mocizni,akkor majd hívlak.De ha esetleg te is tervezel valami gurulást akkor hívj.Busával nincs távolság!
Hát nemtom hétvégére szar időt mondanak.....
Nem jársz mostanába erre ?