figyelem mindenki!a nagy érdeklődésre való tekintettel(közkivánatra)megalapitom a COOLRIDER rajongói clubot!
a tagoknak ingyenes aláirást osztogatok,és előre megbeszélt helyen és időben megcsodálhatnak engem,és európa legszebb busáját,egy minimális összeg befizetése fejében.
(akik nem tagok,azoknak ez a jeles esemény 2.555ft-ba kerül)
a club továbbá vállalja,hogy megfelelő létszám esetén a club névadója elmegy velük motorozni,ezzel is emelve az esemény szinvonalát,illetve vállalja,hogy a rajongók hadától átveszi(személyesen!)a neki szánt igen drága ajándékokat.
eme esemény téritésmentes.
hetente egy alkalommal közjegyző jelenlétében kisorsolunk egy szerencsés tagot,aki azon a héten minden nap motorozás előtt,leellenőrizheti eme nagyszerü bajnok(COOLRIDER)gumijainak légnyomását.(szigorúan az ugynevezett BAR mértékegységgel számolva)
és még megannyi meglepetés.....
gyári, utángyártott, milyen színű, milyen színű motorra, hol laksz, mennyit szánsz a dologra, 1 vagy 2. gen Busára kell, ilyesmi kérdések merültek fel bennem
Igen! Ide valósi a tulaj Kabai Andrásnak hívják, és jó srác tavaly sokat motoroztunk együtt a Hringen!
Szerintem még nem volt ideje megcsinálni a honlapot!
No ez az ami pont nem igaz!
Képes akár 3X is eldőlni.... vagy 4X volt? már nem tudom... de mindig a jobb oldalára esik... valamiért... arra húzza az erő....
a tagoknak ingyenes aláirást osztogatok,és előre megbeszélt helyen és időben megcsodálhatnak engem,és európa legszebb busáját,egy minimális összeg befizetése fejében.
(akik nem tagok,azoknak ez a jeles esemény 2.555ft-ba kerül)
a club továbbá vállalja,hogy megfelelő létszám esetén a club névadója elmegy velük motorozni,ezzel is emelve az esemény szinvonalát,illetve vállalja,hogy a rajongók hadától átveszi(személyesen!)a neki szánt igen drága ajándékokat.
eme esemény téritésmentes.
hetente egy alkalommal közjegyző jelenlétében kisorsolunk egy szerencsés tagot,aki azon a héten minden nap motorozás előtt,leellenőrizheti eme nagyszerü bajnok(COOLRIDER)gumijainak légnyomását.(szigorúan az ugynevezett BAR mértékegységgel számolva)
és még megannyi meglepetés.....
MIRE VÁRSZ MÉG?CSATLAKOZZ!