Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni mégpedig olyan formában,hogy régi tipusú busának dobba bemenő összekötőcsövének mennyi az átmérője? Segítségeteket előre is köszönöm!
kérdezd meg a Ricsi-bontóban, bár újonnan kb 15.0000 forintból kijön, nem biztos, hogy érdemes bontottal szarakodni. Mondjuk lehet, hogy Fiveurbannak van. . .
Elősször is, szeretnék elnézést kérni a hozzászólásomért, de gondoltam több Hayabusás olvashatja itt, mint az alkatrészek topicban.
Ha valakinek van eladó (bal oldali, tehát a váltópedál oldali) deklije, a hozzá tartózó tömítéssel együtt Hayabusához (2006), az legyen szíves jelezzen nekem.
Köszönöm előre is...
Üdv: Gyula
Megosztanék pár tapasztalatot (ha érdekel valakit): K8 Busa mért sebességei leszabályozásnál, gyári áttétellel: 1.fokozat: 125, 2.fokozat: 175, 3.fokozat: 223, a többit nem néztem.
Gyári plexi: Nincs turbulencia miatti hang a sisakban, már 100-120 környékén a menetszél miatt nem terhelődik a csukló, tudok normális sebességgel is menni egyenesen ülve, nem látom a műszerfal tetejét két oldalon (index visszajelzőt sem), szerintem nem szép
Puig bubis plexi: látom a műszerfalat, szerintem a legszebb, kis turbulens hang a sisakban, kevésbé tart a menetszél, 200-tól egyenesen ülve leszakad a fejem, mert pont oda tereli a levegőt
Zero Gravity túra: 150-től tart a menetszél, nem a legszebb, búg a sisak, 270-nél egyenesen ülök.
Tapolca, Szigliget, Tihany, stb.
Nagyon szép az a vidék és jók az utak, megnézhetjük máskor is szivesen járok arra!
Normális volt a tempó is, végre emlékszem a tájra is!
Persze a 8-as út az más!
(Volt két trafi is rajta, oda-vissza mértek, a végén becsület kasszával de megúsztam nem az én oldalamon áltak! )
Gratula a turához, legközelebb én is veletek tartok....
csak családi xülinap volt, nagyszülök, 80. ill 85. születésnap...
tehát lemondhatattlan volt
Szuper volt a tura
ugye?
Megprobálom idöben megszervezni,mondjuk április körül,egy juniusi idöpontra!
akkor lessz mindenkinek ideje ugy intézni,ha akar ott lehessen!
Egyébként lehet,hogy megprobálok "rendes" szállást keriteni 400-kilométerenként!Ha mondjuk 1000-1500Ft/fö ért tudok szerezni szálást,akkor meg gondolando a sátorozás!Persze aki akar akkor is sátorozhat,max.az udvaron!De a bográcsolás,sütögetés marad!Legalább egy kicsit összébb hozza a bandát az esti közös fözöcskélés!
Jó a műszer, ez nem fagy ki!
Bár kiakad 300 nál...
Nagyon király volt ez a menet!
Nekm 500Km-es volt ez a nap...
Elősször is, szeretnék elnézést kérni a hozzászólásomért, de gondoltam több Hayabusás olvashatja itt, mint az alkatrészek topicban.
Ha valakinek van eladó (bal oldali, tehát a váltópedál oldali) deklije, a hozzá tartózó tömítéssel együtt Hayabusához (2006), az legyen szíves jelezzen nekem.
Köszönöm előre is...
Üdv: Gyula
Jónapot.
Biri!
Gondoltam rád is tegnap és csináltam épet mert tudon hogy te szereted
Gyári plexi: Nincs turbulencia miatti hang a sisakban, már 100-120 környékén a menetszél miatt nem terhelődik a csukló, tudok normális sebességgel is menni egyenesen ülve, nem látom a műszerfal tetejét két oldalon (index visszajelzőt sem), szerintem nem szép
Puig bubis plexi: látom a műszerfalat, szerintem a legszebb, kis turbulens hang a sisakban, kevésbé tart a menetszél, 200-tól egyenesen ülve leszakad a fejem, mert pont oda tereli a levegőt
Zero Gravity túra: 150-től tart a menetszél, nem a legszebb, búg a sisak, 270-nél egyenesen ülök.
Na, most legyek okos plexi ügyben.
Köszi a tegnapi napot, jól éreztük magunkat!
Nagyon szép az a vidék és jók az utak, megnézhetjük máskor is szivesen járok arra!
Normális volt a tempó is, végre emlékszem a tájra is!
Persze a 8-as út az más!
(Volt két trafi is rajta, oda-vissza mértek, a végén becsület kasszával de megúsztam nem az én oldalamon áltak! )
csak családi xülinap volt, nagyszülök, 80. ill 85. születésnap...
tehát lemondhatattlan volt
Szuper volt a tura
ugye?
mai termés 415 km
ZoliCbr haza érttetek?
Persze. Hisz ez egy XX, még jó ,hogy jó!
Kuplung?
akkor lessz mindenkinek ideje ugy intézni,ha akar ott lehessen!
Egyébként lehet,hogy megprobálok "rendes" szállást keriteni 400-kilométerenként!Ha mondjuk 1000-1500Ft/fö ért tudok szerezni szálást,akkor meg gondolando a sátorozás!Persze aki akar akkor is sátorozhat,max.az udvaron!De a bográcsolás,sütögetés marad!Legalább egy kicsit összébb hozza a bandát az esti közös fözöcskélés!