Mi motorosok, jobban összetartünk, és segítünk egymásnak,nem úgy, mint az autósok. Mi nem nézünk le senkit egy Haybusa nyergéből, motoros az, ha egy MZ vel nyomul, akkor is! Nem úgy mint egy sportkocsis műmájer.
A Balaton felvidéken motoroztunk, amikor láttam egy külföldi motorost az út szélén. Megáltam és megkérdeztem, hogy valmi gond van, vagy csak pihen. A srác egy kicsit értetlenül nézett rám, hogy mit is akarok én tőle, aztán felfogta az egészet, és nagy örömmel monda hogy semmi gond, de azért meg volt döbbenve.
igen g-astra.köszi!de lehet,hogy csak holnap tudom megnézni,mert otthon nincs netem.most a melóhelyen vagyok,és nincs melo,ezért érek rá.bár már otthonra is intézés alatt van a bekötés.
tudom,hogy nem olcsó,de a javitás is50-100000ft.ugyhogy nem tudom mit csináljak.pénz meg nuku.bár ezzel sokan vagyunk igy sajnos.
a busán olyan szar a lánc,hogy már alig merek menni vele,és az is 50ezer.
Hát opelfórumozni nemigen szoktam lévén a digó verdákat birom.
Opel az öcsém mániája ő aszondta inkább első körben a javszert kéne megoldani hátha javítható mert a csere nem lessz óccsó sajna.
én is erre gondoltam,de mivel tök hülye vagyok ehhez a nethez,gondoltam megkérdezem.
egyébként meg ezért pipultam be ennyire,mert szerencsétlen csajomnak van egy olyan melóhelye,ahol reggel negyed6-kor kel,és este ugyanakkor ér haza,plusz még hazahordja a munkáját.sokszor sir a telefonba nekem,hogy annyi pluszmunkát kap,hogy az olyan célprémium feladatokra nem marad ideje,amiből lehetne egy kis plusz pénze,és ráadásul két idegbeteg zsidó a főnöke,akik azt hiszik övék a világ.munka után meg kozmetikustanfolyamra jár,és kellene nagyon az autó,mert egyébként tömegközlekedéssel csak este 10 után érne haza.
ezt az a kis buzi nem tudja az opel fórumon,és igy pofázik.és még ez sem a teljes történet a csajommal kapcsolatban.majd bemásolom amit irtam neki még,meg a válaszát is.érdekes lesz,az tuti!
Az opel fórumosoknak van egy érdes stílusuk azt meg kell hagyni.
Próbáld a külső váci úton a bőrgyárnál a kémény alatt van egy bontó címet nem tok meg az opelalaktrész öcsém ezeknél talált mindig valamit az astrájához.
kedves barátaim!(remélem senkit nem bántok meg,vagy alacsonyitok le ezzel)
az opel motorkódja:z16xe20s67668.2000-es évjárat,1.6-os motor.
remélem tényleg sikerül valamit találni ehhez a szar opelhez.előre is köszönöm a segitő szándékot!de tényleg!
fistván:még mindig nincs pénzem a féket kifizetni,de nem felejtettem el!
spog:remélem igy nem bántó a kérdés?!
(nehogy aztán reggel lófejet találjak az ágyamban...)
Egyem meg azt a kis ártatlan lelkedet. Ha nem lesz más lehetőség, nekem van egy német forrásom autóalkatrész témában, tőle olcsóbban nem hiszem hogy találsz bármit. DE KELL A MOTORKÓD! ! !
sziasztok!
megemelem a kalapom ebben a topicban mindenki előtt!hogy miért?
először is mert motorosok vagytok,másrészt meg nem ilyen idióták,mint az alábbi történet szereplője.
a csajomnak beszart az opel astrája.a szervizben megnézték,és kiolvastál a hibakódot,miszerint a mot.vez.elektronika szar.
erre én felmegyek egy opel astra fórumra,és probálok keresni valakit aki ért hozzá.innentől ez történt:
sziasztok!ért itt valaki a motorvezérlő elektronikához?:sos!
majd jön a válasz:
keresd wessz-t....de mi a gond?
ujra kérdezek:
szeva!
az a gond a mot.vez,elektronikával,hogy egy darabig jó,aztán ha bemelegszik az autó,akkor nem akar pörögni a motor.kiolvasták a hibakódot,és a mot.vez.elektronika kuka.hol lehet ilyet szerezni nem horror áron,vagy megcsináltatni?1.6-os,2000-es évjárat.előre is köszönöm!
jön a válasz:
Először is..én is fiatalosan fogalmazok, de egy kcsit másként(az üzenet címe)
Szóval az 1.6 az egy dolog...de a motorkód kell hozzá...keresd wessz-t és opel16v-t vagy a vater-án nézz körűl, de egy ilyen fórumon "csak" ezért bereggelni...szóval ne csak a te problémádat akard megoldani/oldatni....akkor tuti lesz olyan aki segít, mert ez itt így megy...a kapni és kapni nem tetszik senkinek és előbb utóbb nem is reagálnak pedig van itt sok ügyes ember..és csiszolj a stíluson!
ettől felment az agyvizem,és irtam neki egy-két sort,amit nem tudok ide bemásolni,mert nem mentettem le elküldés előtt,majd csak akkor,ha válaszol az a buta paraszt!
mi a szart tudnék én segiteni ennek az ökörnek,ha fingom sincs az opelről,és nem is az én autóm?
meg hát lényegében azt irta,hogy valamit valamiért,nem?
meg sem tudom számolni,hogy mennyi segitséget kaptam innen,pedig nem vagyok egy közkedvenc ugye..pl:fistván,menyus(zzr ).és ahogy olvasgatom amit irkáltok,azzal is,mert itt kb mindenki okosabb nálam ebben a témában.és ugye a jobbtól nem szégyen tanulni...
meg is irtam annak a gyikarcúnak,hogy nálunk motorosoknál mennyivel másképpen megy ez.
na nem fárasztok itt tovább senkit a nyűgömmel,csak rohadtul felidegesitett ez a barom,és dühömben leirtam nektek.
bár lehet,hogy túlreagálom a dolgot.
Keresd meg Fiveurban-t neki mintha lenne pár 17-es első lánckereke K8-hoz, de nyugodtan tehetsz fel nagyobb hátsót is(+2 vagy 3 fog még talán befér az eredeti méretű lánc alá). a www.gearingcommander.com oldalon meg tudod ellenőrizni a változtatások hatását
Jó reggelt skacok!
Volna egy kis problémám,és kérdezném hogy valaki tud-e segíteni! Első fogaskerékre lenne szükségem,persze másfogszámú kellene mint a gyári mert a gyorsulásra zakkantam rá.Ahol érdeklődtem azt mondták ,hogy K8-as hoz még nem csináltak.Ha valaki tudna megoldást megköszönném !
Hurrá !Ez a problémám hamar megoldódott ,hála nektek és főleg fivenak . Már postán van a fogaskerekem Még egyszer köszi!