Kérnék mindenkit(aki jelentkezett),hogy irja oda a neve mellé,hol csatlakozna(ne keljen hiába várni)!
Idén egy éve halt meg Dodo barátunk!
2008.08.29!
Sajnos erre az idöpontra mig élek emlékezni fogok,met 17-perc eltéréssel boritottak fel engem is!Csak én jobban jártam!de nem ez a lényeg!
Találka nálam 08.30-kor(indulás 09.00-kor),illetve aki a helyszinre megy Dunahid 10.30-kor!Uána egy közös ebéd!Ha esös nap lessz,akkor is megyünk csak kocsival!
Ez a nap idén szombatra esik!Én lemegyek a baleset szinhelyére,és megemlékezek rola!Aki gondolja velem tarthat!
Azt mondják a nagyok, hogy az első 3 fokozatban érezhetően gyengébb gyárilag. Namármost, hogyha 2-esben ráfordulok a célegyenesre, leforgatom, váltom a 3-at, leforgatom és Te ott vagy mellettem, akkor hol van az okosság? Súlyunk is kb. azonos. /A végsebességtiltás az más tészta./
gondolom azért, mert nem forog le a célegyenesben.
valszeg ha tovább húnám piros tartományban, v a végén elérném 5-ben a 3k-t akkor lenne látható/érezhető... szerintem...
íme az első rövid videó vágás a tegnapi napról: http://www.youtube.com/watch?v...
a főszerepben fiveurban , már ameddig venni tudtam, mert a legelső körökben még elég finoman mentem
Szia Menya,,
Azt hallottam víz-fűtésrendszerekkel foglalkozol... lenne egy alkatrészem ami rámszáradt... esetleg te tudnád nasznosítani. felhívnálak valamikor.. ha lehet... és ha kűdccc telszámot
Mikor jössz fel várhatóan?
Idén egy éve halt meg Dodo barátunk!
2008.08.29!
Sajnos erre az idöpontra mig élek emlékezni fogok,met 17-perc eltéréssel boritottak fel engem is!Csak én jobban jártam!de nem ez a lényeg!
Találka nálam 08.30-kor(indulás 09.00-kor),illetve aki a helyszinre megy Dunahid 10.30-kor!Uána egy közös ebéd!Ha esös nap lessz,akkor is megyünk csak kocsival!
Ez a nap idén szombatra esik!Én lemegyek a baleset szinhelyére,és megemlékezek rola!Aki gondolja velem tarthat!
1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Holnap kiderül
4)Pep
5)Busati
6)Maistear
valszeg ha tovább húnám piros tartományban, v a végén elérném 5-ben a 3k-t akkor lenne látható/érezhető... szerintem...
még nincs, de már intézve van... a napokban megy 18e szervízbe a kicsike akkor bekerül ez is
Neked van kütyü beépítve, ami kiszedi a tiltásokat?
http://www.youtube.com/watch?v...
a főszerepben fiveurban , már ameddig venni tudtam, mert a legelső körökben még elég finoman mentem
Azt hallottam víz-fűtésrendszerekkel foglalkozol... lenne egy alkatrészem ami rámszáradt... esetleg te tudnád nasznosítani. felhívnálak valamikor.. ha lehet... és ha kűdccc telszámot
én úgy tudom, h ez lesz az utolsó idén.
majd jövőre kissebb kipuval mehet a durvulás
Biztos ez az utcsó nyíltnap a szezonba?