Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, de szombaton találkozom a többiekkel és elküldöm velük.( már ha a dvd-re gondolsz)
Jóóó napot Mindenkinek!
Szeva!
Mikor jössz fel várhatóan?
Csak a végénél veszed észre de ott igen aktívan
Kérnék mindenkit(aki jelentkezett),hogy irja oda a neve mellé,hol csatlakozna(ne keljen hiába várni)!

Idén egy éve halt meg Dodo barátunk!
2008.08.29!
Sajnos erre az idöpontra mig élek emlékezni fogok,met 17-perc eltéréssel boritottak fel engem is!Csak én jobban jártam!de nem ez a lényeg!
Találka nálam 08.30-kor(indulás 09.00-kor),illetve aki a helyszinre megy Dunahid 10.30-kor!Uána egy közös ebéd!Ha esös nap lessz,akkor is megyünk csak kocsival!

Ez a nap idén szombatra esik!Én lemegyek a baleset szinhelyére,és megemlékezek rola!Aki gondolja velem tarthat!

1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Holnap kiderül
4)Pep
5)Busati
6)Maistear
passz... lehet h csak a tudat, h van benne valami
Azt mondják a nagyok, hogy az első 3 fokozatban érezhetően gyengébb gyárilag. Namármost, hogyha 2-esben ráfordulok a célegyenesre, leforgatom, váltom a 3-at, leforgatom és Te ott vagy mellettem, akkor hol van az okosság? Súlyunk is kb. azonos. /A végsebességtiltás az más tészta./
gondolom azért, mert nem forog le a célegyenesben.
valszeg ha tovább húnám piros tartományban, v a végén elérném 5-ben a 3k-t akkor lenne látható/érezhető... szerintem...
Azért kérdezem, mert én sem érzem a különbséget az alapállapothoz képest, de a célegyenesben sem látom a kettő közötti okosságot?
hali,
még nincs, de már intézve van... a napokban megy 18e szervízbe a kicsike akkor bekerül ez is
Hello!
Neked van kütyü beépítve, ami kiszedi a tiltásokat?
íme az első rövid videó vágás a tegnapi napról:
http://www.youtube.com/watch?v...
a főszerepben fiveurban , már ameddig venni tudtam, mert a legelső körökben még elég finoman mentem
szeptember.
nem 25? 24 az ma van
Szia Menya,,
Azt hallottam víz-fűtésrendszerekkel foglalkozol... lenne egy alkatrészem ami rámszáradt... esetleg te tudnád nasznosítani. felhívnálak valamikor.. ha lehet... és ha kűdccc telszámot
Most kaptam az infót, hogy 24.-én még van egy nyílt nap a ringen!
hmm... akkor én sem tudom, h hányadik helyen lehetek... majd csak kiderül!
én úgy tudom, h ez lesz az utolsó idén.
igyekszem, ennyit tényleg nem ér az egész...
majd jövőre kissebb kipuval mehet a durvulás
?
És mi van azzal a lehetöséggel amin Andris volt
Ja! Megnéztem. Tuti nem, mert nagyon az elején vagyok, és most regeltem!
Fogalmam sincs! Most vagyok azon az oldalon először!
Biztos ez az utcsó nyíltnap a szezonba?
Tényleg nagyon vigyázz,egy nagyon jó cimbim ezért csapta oda magát lassan 2 éve,és azóta is sántikál
a mersz.hu -n a signup lista a jelentkezési sorrendben mutatja az embereket?! ha igen akkor még jó vagyok
Jelentem. Mersz-en most van 117 várakozó!