Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menyus!

Holnap hány órára mennyek, és hova?
majd lehet h ha aktuális rádcsörgnék a témában...
Minden facca Holnap megyünk haza
Mizu a Balatonon szivemszottya?
Két ember profi ebben a témában itten Pesten!
Az egyik az Ago,a másik a Józsi!
én voltam
ok. szinkront bármelyik szakszervízben csinálnak?
Nem árulok mindent el! De a végeredmény =BRUTAL!
Neked meg villámgyorsan meg kéne csináltatnod a szinkront!
Majd utánna lépcsőzünk!
Nagyon köszönöm,tényleg............... ,
Zavarba hoztok mán!
12e kmenként szinkron?! hínye... akkor lehet h 18e km-nél már aktuális...

a szinkronon kívül mit változtattak Neked (első lépcső) és mi lesz még változtatva (második lépcső)?
Közhirré tétetik!:
Isten éltessen Mister barátunk!
Istenke éltessen,Mr.!
Köszke Kavics Úr!
Jó ismerősömnél,Burka Józsinál-MADBIKE motorszervíz-Zugló city!
Van még egy lépcsőfok,hogy még brutálabb legyen,de azt csak a jővőhétre kértem,hogy lássam,tapasztaljam a 2 beállításbeni különbséget,mert ahogy tegnap visszakaptam,és mentem vele egy karikát....hááááááááááttttttttt.........le a kalappal,teljesen más lett,sokkal jobban megy most,ahogy megkaptam a második lépcsőt ismét mentem vele egy próbakört,de nem tudtam nagyon letesztelni,mert nagy volt a forgalom,és nem tudtam rendesen kigyorsítani minden fokozatban,így abban maradtunk,hogy azzal megismerkedek a jövő héten,addig maradok 1 lépcsős,de ez is odabas..........!
Robotosnak!
Minden 12000km után kéne szinkron!Elektronika-befecskendezés,és hidd el,hogy hatalmas különbségek vanna Hayabusa,és Hayabusa közt! Szinte minden a beállításokon múlik!
Tittelett!
Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm BARÁTAIM!
Köszönöm,hogy gondoltatok rám,és ezennel ígérem,hogy igyekszem jó sokáig nevettetni-bosszantani még titeket!
Boldog névnapot Mr
Kérnék mindenkit(aki jelentkezett),hogy irja oda a neve mellé,hol csatlakozna(ne keljen hiába várni)!

Idén egy éve halt meg Dodo barátunk!
2008.08.29!
Sajnos erre az idöpontra mig élek emlékezni fogok,met 17-perc eltéréssel boritottak fel engem is!Csak én jobban jártam!de nem ez a lényeg!
Találka nálam 08.30-kor(indulás 09.00-kor),illetve aki a helyszinre megy Dunahid 10.30-kor!Uána egy közös ebéd!Ha esös nap lessz,akkor is megyünk csak kocsival!

Ez a nap idén szombatra esik!Én lemegyek a baleset szinhelyére,és megemlékezek rola!Aki gondolja velem tarthat!

1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Holnap kiderül (vajon Ő kilehet )
4) pep sjnos nem tudunk menni 17 ig nyitva vagyok
5)Busati
6)Maistear
7)Menyus+Gabyca
8)Mr.

Szevasztok hejjj

Nem tudom hogy tudjátok -é hogy a szombat munkanap
Drága Patrícia...őőő Lajos barátom! Boldog és még sok-sok névnapot!

(egyébként hol lövetted össze? Esztergomban? Nekem se ártana...már mióta tervezem... )
Boldog Névnapot!

Tudatlan vagyok, oktass!

Milyen szinkron lett beállítva? A gyári elektronika beállításai lettek finomítva fékpadon (befecskendező vezérlés), vagy mi?
Be volt neked lőve anno a kipufogóhoz, vagy ez történt most?
Ki csinálta?
Javasolt ez néha, hogyha semmi nem változik a motoron?
fiveurban, csak annyit mondj meg nekem, h rajta vagyok értékelhető ideig és méretben a videódon?! gondolom már megnézted...
csak h ne várjam annyira epekedve ha nem látszom rajta rendesen
banyeeeeeek, tényleg... mostanában túl sűrű volt a pályára járás és már keverem őket
:D
átírni már nem lehet őket mi?!... na majd hozzászólásban...
Az a VEM a MERSZ az más
Boldog névnapot Mr.!
Reggelt az Uraknak!