Én részemröl nuku sátor!simán hálozsák a földre,oszt jonapot!
Mondom minimál verzio!Egyszerü nomád négy nap!Szalonna sütés,bográcsolás,hideg kaja!esetleg napi egy meleg étel étterembe!De ez is a társaságtol függ!
Csak eggyett kérek,ugy jelentkezzen mindenki,hogy elis jön!
Mert idén nem egy tura az érdektelenség miatt lett lefujva!Mire oda került a sor,addigra maradtunk 2-en3-an!
egy ujjabb kolosszális,fenomenális,utolérhetetlen,stb ötlettel rukkolnék elöööööööö!
Kiváncsi vagyok a fogadtatásra?!
Jövöre(2010),valamikor a nyáron,körbe mehetnénk kis hazánkban,az országhatár mentén!Ez ugy 1600km lenne!
Mondjuk legyen a tura négy napos,napi 400.kilométer.Kivételesen ugy mond lassu menet lenne(100-110-es tempo).Mivel 400-kilcsit simán leturunk ha kell 5-ora alatt!
A tura sima sátorozos,kempingezös lenne!Nem igazán lenne megkötés,se a reggeli indulásra,se az érkezésre!Ahol éppen látunk egy jo helyet,ott egyszerüen letáboroznánk,és fözünk,vagy sütünk valamit,vagy mindenki táplálkozik ahogy gondolja.Mondom egyszerüen minden ,szabály,és megkötés nélkül!
Mondjuk ilyen laza társas gurulás!
A kiindulási pont lenne Szob,és onnan a határ mentén körbe!Ha látunk valamit,vagy csak egyszerüen dumcsizni,pihenni szeretnénk,megállnánk!
Nos erre kérném a hozzászolásokat!Mert akkor utánna néznék pár dolognak!
Ja igen ez a tura teljesen nyitott!azaz jöhet barát,barát barátja stb!ezt a 100-as utazot,meg a napi 400-kilométert még egy gyerek is birja!
Én részemröl nuku sátor!simán hálozsák a földre,oszt jonapot!
Mondom minimál verzio!Egyszerü nomád négy nap!Szalonna sütés,bográcsolás,hideg kaja!esetleg napi egy meleg étel étterembe!De ez is a társaságtol függ!