Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztosan Fistván küldte?
Szevasztok
Fistván,köszi a lánckereket megjött! Hétvégén izzítom a projectet, kiváncsi vagyok milyen lesz.Most már csak a kipufogó project van hátra, 4-2-1-be,de ahhoz még elkel adnom a két Micron-t. Andrew gondold meg árleszállítás van!
hoppá

gratula hozzá nem kis eredmény,van pár moci tuti !
Sziasztok,ha valakit érdekelne van egy komplett Yoshi rendszerem új Busahoz(hibátlan,egy hónapot használt).A mocimon van,így bármikor meghallgatható.Ár:150.000ft 0670-367-6513

üdv Gábor
tuti mondjuk kár a matricáért
ez amúgy elvileg egy az egyben az a rész, amikor célegyenesben félrehúzódtam, megelőztél és én mentem utánad Téged felvenni...

http://www.youtube.com/watch?v...

öss
ze kellene ollózni a kettőt és akkor látszódnál egyidőben hátulról + onboardod...
Király el tudom képzelni mit érezhettek szegény versenyző palánták
A harmadik rész holnap
Ha valakit itt esetleg érdekel.....(Mintha Andrew barátom említette volna hogy talán Menyus keresett ilyet!)
Az apróban a részletek!Sorry az Off -ért!
Széles utat!

Napot.

Fistván! gratuláciomat fogadd!

szeva mindenki!
asszem ez azért nem semmi,hogy a feket663 busája a honap motorja lett,ráadásul nem kis hazánkban nem?
GRATULA!
egyébként tényleg komoly a vas..
legközelebb beküldöm én is a sajátomat,és azt mondom majd,hogy az oldalán a karistok nem bukás miatt keletkeztek,hanem az egy van-gogh..
Melót abbahagyós szép estét!
Skacok, mostanában Én is keverem a szezont.........ugye Én rákövetkező héten voltam veletek, vasárnap?.
Erröl beszélek
Van akiről 7 kép van!
Simán