Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Névnapot Mr.!
Isten éltessen Mr!
Az adatlapomon megtalálod
Kívánunk neked nagyon boldog NÉVNAPOT
Az én Istenem tartsa meg nagyon sokáig jó egészségben a Lajosokat!
oK!
Szép jó reggelt mindenkinek!
ok hova is mentek emlékezni?
13e km?! mármint a 0-hoz képest, vagy az utolsó nagy szervíz óta?!
én 18e km-nél tartok most, mire ügyeljek vagy milyen speckó dolgokat kérjek szervízeléskor?!
Uraim!
A moci a szinkront megkapta...kicsit rá is lett pakolva....
NAGYON FACCA lett!
Megy.mint állat!
Jó sokat kellett rajta állítani...nagyon elment a 13000km alatt a gyári beállítás!Javaslom mindenkinek!
Semmi baj...majd összehozzuk!
azon nem voltam
Kérnék mindenkit(aki jelentkezett),hogy irja oda a neve mellé,hol csatlakozna(ne keljen hiába várni)!

Idén egy éve halt meg Dodo barátunk!
2008.08.29!
Sajnos erre az idöpontra mig élek emlékezni fogok,met 17-perc eltéréssel boritottak fel engem is!Csak én jobban jártam!de nem ez a lényeg!
Találka nálam 08.30-kor(indulás 09.00-kor),illetve aki a helyszinre megy Dunahid 10.30-kor!Uána egy közös ebéd!Ha esös nap lessz,akkor is megyünk csak kocsival!

Ez a nap idén szombatra esik!Én lemegyek a baleset szinhelyére,és megemlékezek rola!Aki gondolja velem tarthat!

1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Holnap kiderül
4)Pep
5)Busati
6)Maistear
7)Menyus+Gabyca

8)Mr.
Kérnék mindenkit(aki jelentkezett),hogy irja oda a neve mellé,hol csatlakozna(ne keljen hiába várni)!

Idén egy éve halt meg Dodo barátunk!
2008.08.29!
Sajnos erre az idöpontra mig élek emlékezni fogok,met 17-perc eltéréssel boritottak fel engem is!Csak én jobban jártam!de nem ez a lényeg!
Találka nálam 08.30-kor(indulás 09.00-kor),illetve aki a helyszinre megy Dunahid 10.30-kor!Uána egy közös ebéd!Ha esös nap lessz,akkor is megyünk csak kocsival!

Ez a nap idén szombatra esik!Én lemegyek a baleset szinhelyére,és megemlékezek rola!Aki gondolja velem tarthat!

1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Holnap kiderül
4)Pep
5)Busati
6)Maistear
7)Menyus+Gabyca
nem sajna....aug 9-16
szerda este
van még pár videóm 2009.08.06. és 2009.08.08. voltál valamelyik nap?
tisztelet!
Menyus!
Mikor mehetek a műszeregységért?
Köszönöm!
Tittelett!
Én is találtam vidit magamról....
http://www.youtube.com/watch?v...
Iparkodok!
és a videódat mikor pakolod fel?!
az enyémen megint látszik ahogy az 1-es kanyarban megcsúszik a hátulja remélem ennél komolyabb gond és korigálnivaló soha nem lesz belőle...