Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi! azért az utolérésen én még csak ábrándozok... messze van még az, nagyon sokat kell tanulnom és fejlődnöm
a térdem... áááá... megőrjít... nem ér le, h rohadjon meg
talán fiveurban videóján végre látni fogom magam h mennyi kell még vagy h helyezkedek a kanyarokban...
a kiput szezon végén lecserélem, 2010-es szezonra már nem lesz ilyen batár
elkezdek utánajárni a micron behozatalnak, vagy ha nem megy akkor csináltatok vmi jót Zsoltin keresztül
mersz-en akkor találkozunk... csak férjünk be
Való igaz
A muldkor 1 rutinos mókus a mansel végén kb 40 nel ment keresztbe elöttem
ott tapasztaltam meg,hogy mekkorát tudok lapon fékezni
nemutolsó sorban.de minden pályakilóméter hasznos lehet
Az már nagyon jó Lassan utolérsz csak azt a nagy dücskő kipufogot kéne már lecserélned,mert,felül és zakó lesz a vége
Aszondják nagy tömeg volt de legalább lehet gyakorolni az előzgetést
Igen,én szeretnék
hát nem sokatokat láttam tegnap kint ezért inkább felmentem egy kunkorra a pályára
a tegnapi napon a nagy tömegben is sikerült azért pár jót menni. a gps-es tracklog most picit megtréfált, mert más más eredményeket sikerül kihozni belőle interpolálás előtt/után, de az biztos, h a legjobb idő min. 2:19:valemennyi és 2:20:valamennyi között van.

szept 2-i mersz esti motorozásra megy valaki?!
én remélem napközben már tudok felpakolni vmi videót, bár a hátrafelé felvett cucc egy az egyben kuka vmit hülyéskedett a kamera fel is veszem a gyártóval a kapcsolatot...
te mikor tudod tölteni?! esetleg kell ftp tárhely?!
Megcsináltad amit mondtam
Kihajtott a mellékútról és nem tudta eldönteni ki a hibás!
Emberünk leparkolt a -2 bukóterébe... és ez nem vicc
Még a Hring kijáratánál leszedtem
Spog! Igen!
Ne csigázzz
Pár képet láttam.......... még a linda is nagyobbat döntött a jáva babettával mint ott a srácok
Én sem. Bár egyre drámaibbak a tudósítások róla
Lehet én is kisedererek ringre éshes kiscserkész csapatommal
idén még ugysem merszeltem
Pedig vagyok vagyogatok. Van még a klub kupában 2 p.ring. De kellene menni még a h.ringre is. Lehet szept.2 meglengetem celeb testem eme MERSZ-en
1000 éve nem láttalak tervezel még idén valami ringelést
Ne szerénykedj... Az nem a Te formád