Fugee!
Sia!
Ha mész a Bach csomóponton kifelé.a Villányin,a körtér felé,a vonat felüljáró után kb 1 km-re jobboldalon van egy Xenon bolt!Na....OTT!2500 píz az ára!
sziasztok,
na, túlvagyok a mai mersz-en, nagyon jó volt, de úgy kifulladtam a végére h már alig álltam a lábamon...
volt ott még 1 fekete busa, de nem tom ki volt.
úgy érzem sokat sikerült fejlődni, majdnem átléptem a bűvös 2:20 határt, de egyenlőre 2:20:55-nél tartok, igaz nem volt tiszta köröm, mindig volt a pályán vhol vmi beérés, kényszer lassulás...
mondjuk még így is volt 2 srác akik nagyon lealáztak, de más nem előzött meg
a térdemet viszont egyenlőre akárhogy küzdök nem tudom letenni... kicsit kezd már fusztrálni a dolog
talán vasárnap...
Sia!
Ha mész a Bach csomóponton kifelé.a Villányin,a körtér felé,a vonat felüljáró után kb 1 km-re jobboldalon van egy Xenon bolt!Na....OTT!2500 píz az ára!
Itt mi történhetett?
A FÖLDÖNKÍVÜLIEK elkapták,és klónozták Nagyapót? .
Látlak hétvégén?
Lehet
Ebből is kimaradtam!
A 16 meg arra a napra vonatkozik
Rengeteg hozzád hasonló volt a pályán egy tiszta köröm sem volt
Én simán beszoritanán 2,50 fölé...
gyéb közölnivalók, legjobb köridők, eredmények, MSN, ICQ, stb.: Hring 2:11 K5 Busával
Hring 2:09 K8 Busával
Hring 2:04 K7 gixerrel
A többi már csak pénzkérdés :)
MSN:z.menyus@freemail.hu
vnap okíthatnál még 1 kicsit, mert komolyan mondom, h halálra idegesítem magam a térdkoptató miatt
mi sem tudtunk 16 nál jobbat menni
itt nézhető
na, túlvagyok a mai mersz-en, nagyon jó volt, de úgy kifulladtam a végére h már alig álltam a lábamon...
volt ott még 1 fekete busa, de nem tom ki volt.
úgy érzem sokat sikerült fejlődni, majdnem átléptem a bűvös 2:20 határt, de egyenlőre 2:20:55-nél tartok, igaz nem volt tiszta köröm, mindig volt a pályán vhol vmi beérés, kényszer lassulás...
mondjuk még így is volt 2 srác akik nagyon lealáztak, de más nem előzött meg
a térdemet viszont egyenlőre akárhogy küzdök nem tudom letenni... kicsit kezd már fusztrálni a dolog
talán vasárnap...
http://kep.tar.hu/zmenyus/5065...