Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mivan ?
cián?
Elektronikai boltokban és autós boltokban is nézelődhetsz. Van jégfehér színben is, azért a rendőrhatóság sem fog análisan inzultálni. A xenonért már nem biztos, hogy nem...
Helló!
Mr.Hayabusa egy évvel ezelőtti hozzászólásdal kapcsolatban kérnék tanácsot. (Jó van, na, nem vagyok épp naprakész ) Ha jó értem ezek a helyzetjelző izzok helyére beszerelhető, gondolom kék fényű cuccos.
Ami engem is érdekelne mivel a xenon beszerelése óta kicsit vicces a borostyán sárga helyzetjelző.
Merre lehet kapni és kb. mibe fájna? Előre is, köszi.
Na ki a kemény :)
Köszönet Birinek és mindenkinek
Tapasztalataim alapján az északi összekötőn viszik majd le az alföldre egy két nap pihentetés után vagy azonnal...

(ja és persze kötelet a nyakukba és busaután kötni őket!)
Képek fent.
még van 20 kép de az nem töltődik fel sehogy sem
H.Ring 2009.08.16
baaaaaaaaaaa
remélem soha nem élem át ezt az érzést.
de hogy módszeresen egyesével kellene eltörni az összes csontját , aztán összevagdosni és besózni a sebeit annak aki ilyet tesz úgy, h a lehető legtöbbet szenvedjen az is tuti
remélem lesz valami pozitív fejlemény az ügyben!
Hello emberek!

Roliinak ellopták ma reggelre a busáját a 13. kerületből a ház elől, a Teve utcai kapitányság mögül. Írnék alvázszámot motorszámot, hátha valakinél valami felbukkanna:
2006-os évjárat 2007-es forgalomba helyezéssel, kék-ezüst, Yoshi csövekkel, jobb oldala a motornak idomsérült
Rendszám: UIE-642
alvázszám: Js1a1111200118786
Motorszám: w701183181

Ha valakinek valami infója van vagy bármi akkor légyszi hívjatok engem (06-20-947-9922) vagy Andics Rolandot (06-30-3113884)

thx
És mégis megtette
Szó sem lehet róla
Vidi
No lépek én is! Hosszú lessz a holnapom! Bye bye!
Minnél hamarabb!
Állati jó visszanézni
sosem felejtem azt a képet mikor rákönyököltél (volna)unalmadban
Pá Urak!Léptem! .
Simán
Nagyon szívesen máskor is................
Idén még csinálunk ott egy sátorozos berugós cuccost.
Este tábortűz vonyítás.
Hivom az rxp-s cimborámat is 255le-s jet
fájt is...... .
Cépp volt Gabi!
Nekem szombaton ért le a brácsám....
Te kis dekli gyilkos
Néha eltalálod a jó ívet
kapol még vazze!
Te is Törpi!