Ja, ez mai mérés. Vasárnap még útban volt az oldal sztender. Aztán Menya javallot dolgokat, megcsináltam, és ma mentem jobbat!
2 órát voltam fent, és 2x jöttem le, 10 percre! Bazira élveztem! És hulla vagyok!
Ez igy van!
A középsztender után a kipuff jön engem az emelt ki a multkor 1 kicsit. Nálam is volt para... Na meg a jobb oldal is bánta a dolgot de az a multkori ringezés miatt volt nem a mostani miatt...
Persze! Megbeszéltük!
Többieknek sziasztok. Menyusnak köszönöm az elméleti segítséget! Megcsináltam amit javallottál, a közép sztenderrel! Bevált!
Örömmel újságolhatom, hogy a legjobb időm, 2:21:425-volt és a többi is erősen közelébe. Viszont új probléma történt! A középsztender ér le most, nagyon csúnyán megemelt és odébrakott, egy kis darabot megevett a gumámból is, és majdnem elkenődtem egy falon! Férfiasan............besz@rtam kicsit! Holnap leugrik! Gondolom utána a kipu jön, úgyhogy a történet itt véget is ér!
aha, bukóra fogom szerelni, mert a tankos megoldásom az oldalra kilógásokkor bezavar a kezemnek...
esetleg lejövésenként tudom cserélni, mehet még pl a hátsó kapaszkodóra is, mert van csőre szerelhető kamera tartó cuccom is.
Boldog névnapot kívánunk!