Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biciklivel,vagy robogóval egész jó
1:52:282 a pályacsúcs jelenleg
Sziasztok
- Fiveurban
- Menyus
- Busati
- Andrew
- Zizó (80%)
- Maistear
-Mr+Né
- Herci + Andi?
-Milka
az jo,vagy rossz?
Sziasztok
- Fiveurban
- Menyus
- Busati
- Andrew
- Zizó (80%)
- Maistear
-Mr+Né
- Herci + Andi?
Nagyapó te mikor indulsz Szegedről?
Sziasztok
- Fiveurban
- Menyus
- Busati
- Andrew
- Zizó (80%)
- Maistear
-Mr+Né
Most 16.a vasárnap
ez mikorra vonatkozik?
Sziasztok
- Fiveurban
- Menyus
- Busati
- Andrew
- Zizó (80%)
- Maistear
Sziasztok
- Fiveurban
- Menyus
- Busati
- Andrew
- Zizó (80%)
És persze üdv mindenkinek!
Figyu!
Én majd 3 éve nyuzom az XX-em. Soha nem nyultam bele . Még oil cserére is mindig szervizbe vittem! Két hete vettem egy tk-s XX-et, és nem nagyon akartam rá költeni, ugyhogy neki láttam magam! Lényeg a lényeg. . . hogy már talán becsukott szemmel is összerakok egy XX -et! Csak igy fogod tudni a későbbiekben , hogy mi hogyan mükszik rajta, és hogy mikor minek lehet épp gyikja és az miben is nyilvánul meg! Ugyhogy ne félj tőle!
Csináld magad!
crova készletem (igaz, vmi gagyi) már van, de lehet h egy ilyet is hozzácsapok a listámhoz, lényegesen jobbnak néz ki
bocsánat, négyen.

- Fiveurban
- Menyus
- Busati
- Andrew
akkor már hárman vagyunk
Énis énis!
Igen, szabvány crova fejet, de kell egy 3/8 ról 1/4-re és 1/2-re átalakító közdarab is. ez vagy benne van a crova készletben vagy külön meg kell venni, készlettől függ. a Proxxon kb 20-25 ezer forintos készletében bennevan. Nekem ez van kb 5 éve:
ezek közül a 23.040-es számú
Én megyek és tudtommal Menyus is.
milka, feket, köszi az ajánlásokat és a linkeket (itt tényleg nem olyan vészes az áruk), utánuk járok és valamit beszerzek.

nekem teherautóra nem kell csak néha napján a saját gépemre, de ez is valszeg annyira eseti, h nem éri meg a legdrágábbakat megvennem, viszont azért nem lesz tesco gazdaságos...

addig ok, h megvan a nyomatékkulcs, de a nyomatékkulcs végére mit tudok rátenni? szabvány crova fejet v mi kell hozzá?
Ha nem teherautót kell szerelni, akkor házi javításra a King Tony vagy a Proxxon bőven elegendő. Nem rossz minőség ez sem házi (nem iparszerű) használatra.
Nyomatékkulcsból tudom ajánlani a 3/8 zollos olcsóbbik fajta King Tony-t. kb tizenpárezer forintba kerül és 10-110 Nm nyomatékig használható. ITT megkapod, ki is küldik akárhová.
Tolómérők közül meg válassz EZEK közül egyet, arra amire szükséged lesz, a legolcsóbb is több mint megfelelő
Ha nem a minöség a lényeg,pontosabban nem a legjobbat szeretnéd,akkor jo a "narancssárga" Beta készlet!
Én ha lehet mindenböl Gedoret veszek!Bár az is igaz,hogy egy crovafej 14-ezertöl indul!Egy fogojuk 16-tol!De van olyan szerszámom amit anno 80-as években "szereztem be"(volántol),és még mindig hibátlanul müködik!
Beütöd google-ba ,oszt kidob egy csomo lehetöséget!
egyre vigyázz!
Ha egy készlet 4-ezer forint,vagy egy villáskulcs 1500-Ft,stb. az gyanus!Legalábbis én nem venném meg!
Persze nekem szempont,hogy a teherautot is "birnia kell".azaz keményen igénybe veszem a szerszámokat,ha kell!
megfontolom.
az említett kalapács és norális nyomatékkulcs mellé még hiányzik egy tolómérő is otthonra (digitális vagy sem az sztem mindegy).
honnan érdemes beszerezni ezeket?
ezen kívül sztem van már minden szerszámom ami kellhet.