Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ááááááááááááááá!

Nem nagy kunszt!
a lényeg mindig legyen a kezed ügyében egy nagy kalapács(5-8 kilos).Azzal mindent meglehet oldani!Ha mégsem,akkor jol kidühöngheted vele magad,a bizonyos alkatrészen!Nálam bevált!
köszi, átolvastam!
a gond ott kezdődik, h nincs nyomatékkulcsom. normális minőségű nem 2x használatosat honnan és kb mennyiért lehet szerezni?

amúgy nagyon nehezen merem rávenni magam a motor közvetlen bütykölésére, mivel bevallom őszintén, gyk semmit nem értek hozzá viszont nagyon szeretném ezeket mind megtanulni, de leginkább csak úgy merek vmit csinálni ha előtte már végignéztem h egy hozzáértő miként végzi el a műveletet.

azért a pleximet egyedül cseréltem
akkor viszont nem ott lessz a hiba!

Nem hiszem,hogy ugyan az az alkatrész,csak a Busába megy tönkre!
egy kis útmutatás itt
Vedd le a féknyergeket és féktisztítóval pucold meg a fékdugattyúkat, hogy teljesen szabadon tudjanak mozogni teljes tartományban
Szia Zoli,

mond mikor hol... hátha tudok lépni én is!
Sziasztok!

na tegnap megvolt az esti motorozás és végre kipróbálhattam, h milyen bőrruhában pályázni. sokkal biztonságosabb érzés, viszont azóta zsibbad az egész bal combom mióta hazaérkezés után levettem a gúnyát (még most is) ennyire elszorította volna v mi?!

gps-t vittem, de még nem készült el a tracklog analízis, szóval pontosan nem tudom miket mentem, érzésre viszont szarabbat mint még jó régibe múltkor.

amúgy nem voltunk tolongás, kényelmesen elfértünk és mindenki talált magának olyan ellenfelet akivel meccselhetett

még egy másik régebbi ezüst busa is becsatlakozott időközben, de csak a pályán találkoztunk néha. esetleg innen volt vki?

esésből és műszaki hibákból se volt hiány, de mentő 1x se ment szerencsére...

ja még vmi. a pályázás óta csúnya hangja van az első féknek. most nem nyikorog mint régebben hanem mintha fél kerékfordulatonként alap helyzetben is karistolná a fékbetét a féktárcsát mit érdemes megnézni?! mikor lejöttem a pályáról akkor még mintha a blokk is furán szólt volna de ma reggel ezt már nem éreztem... úgyis pár km van vissza 18e szervízig, jól rendbe kellene rakni a gépet...

na, aug 16. vasárnap ki megy esti motorozásra?!

amúgy szép napot mindenkinek!
Te se tudsz aludni Bátya!?
Hát nem tudom mi lesz a hétvégéből... szerintem semmi vagy vasárnap amikor k*rva meleg lesz...
Szombatom az teljesen telített...
Köszi jól vagyok, éppen rehabilitálódok, mert "idegen" TEREPRE tévedtem, és törtem magam keményen ...
A hétvégé már szeretnék egy finom bemelegítőt motorozni, hívtam Zorrot, de még nem jelzett vissza.
Esetleg Te is velünktartanál?
Én sem értem ezt, de több forrásból hallottam, és sajnos sajátbőrőmön is tapasztalhattam...
csá!sose leszek 100 as de jól vagyok
Hát én inkább nem szólnék be. . .
De jól nyomjátok. No? Rendben vagy? Mikorra leszel 100-as?

Jó estét az uraknak!
Akkor kérdezd meg atix-ot mellesleg ming 2 motor ugyan azzal a befecskendezövel van szerelve
Az okés!

De egy injektor 50-ezer környékén!?
XX-nél ilyen problémárol még nem halottam!

Van más gyerekbetegsége,de injektor gondrol nemtudok!
Szia Zoli,

Mi'zujs?
Jól vagy?
Régen jártam erre.. megint összekapartam néhány köpcentit... valamikor drótolhatnánk... talán még zorro is gyün legfeljebb sétál..
Megköszönném!Biztosan más is hasznát venné,de az e-mail címemre is küldheted ha gondolod.
Tudok ajánlani egy megbízható szerelőt, ha gondolod...
Szeva Fazer!
Sajnos ennyibe került, hogy legyen motorom!
Nekem sem tetszett, de nem volt más választásom, és el nem tudom mondan, hogy mennyivel jobb lett a motor.
Bizomány...

Már tesztelem.. kurva jó..