Szia!
Meg sem tudtátok oldani a problémát?Ez nem túl biztató.
Befecskendezőt néztétek?Nekem azt hiszem már csak ez lenne hátra(már a blokk széthúzásán kívül).
No,erre én is kíváncsi lennék.
Enyém 2004-es,34e óra szerint.
Egygázon folyamatos dadogás,rángatás...Még mindig,pedig gyertyáktól légszűrőig minden cserélve,szelephézag,szinkron beállítva.
Házat bontottunk és most építeni is kell helyette valamit, így elégé el vagyunk havazva a szabadidőnkben is. Pont úgy jött össze a törmelékek szállítása, hogy nem tudtunk jelen lenni. Azért remélem, hogy nincs harag kicsi lelketekben!
Déva felől mentünk, az út jó lett volna, de olyan dugó volt, hogy óránként 5-10 km-t haladtunk. A 3 doboz nem volt túl előnyös.
Fogaras és Brassó között jó az út, a Brassó előtti pár km egyenesen álom, 150-200-as tempó között lehet lapon menni. Brassótól Lészped-Békás-szoros felé ratyi, Gyilkos tó felé tiszta kátyú, és onnan hazafelé nem nevezném útnak. Túlélőtúrának tudom javasolni, de másra nem jó.
tyű, iparkodhatok... nagyon sok pályanap kimaradt és egyébként se voltam még csak 3x
ha jól emlékszem akkor 2:26 volt az akkori legjobbom, szóval van mit behoznom
majd megint igyekszek Menyus útmutatásaira figyelni, múltkor is segített...
Merrefelé mentetek? Mert én anno Nagyszeben felől és Brassó felől is közelítettem a Havasokat, de nem volt nagyon rossz az út odáig. Fenn igaz már nem egy sztrádaminőség, főleg az alagút után.
Meg sem tudtátok oldani a problémát?Ez nem túl biztató.
Befecskendezőt néztétek?Nekem azt hiszem már csak ez lenne hátra(már a blokk széthúzásán kívül).
Ati képeit már töltöm
Van ott Manya is gazdagon....
Nekem is ugyanez volt atólzéig végigkoslattam a problémát de nem lett jobb. nekem 2.3.4. fokozat alacsony gáz 3-5ezer között csinálta.
Enyém 2004-es,34e óra szerint.
Egygázon folyamatos dadogás,rángatás...Még mindig,pedig gyertyáktól légszűrőig minden cserélve,szelephézag,szinkron beállítva.
ROBOTOS!
Vártunk titeket de
Fogaras és Brassó között jó az út, a Brassó előtti pár km egyenesen álom, 150-200-as tempó között lehet lapon menni. Brassótól Lészped-Békás-szoros felé ratyi, Gyilkos tó felé tiszta kátyú, és onnan hazafelé nem nevezném útnak. Túlélőtúrának tudom javasolni, de másra nem jó.
ha jól emlékszem akkor 2:26 volt az akkori legjobbom, szóval van mit behoznom
majd megint igyekszek Menyus útmutatásaira figyelni, múltkor is segített...
2,23
2,23
2,20
2,22
2,16
2,21
forgalomfüggő, de tiszta előzésmentes kör egy sem volt