Legalább neked megoldódott. Örülök neki hogy látok pozitív változást is a témában.
Ez nekem túl borsos ár hogy most meg tudjam/merjem lépni,bár lehet hogy ez lenne a megoldás az én esetemben is...
Mennyi kilóméter van benne?
Az is lehet, hogy benzinfüggő..
Nekem a téli tárolás után ment tönkre, lehet hogy csak véletlen, de az is lehet hohy rossz benzin.
Azért megcseszte a joisten azt a jármüvet(motor,auto,teherautorol már nemis beszélve),aminek 100-150-ezer alatt a csucsaihoz kell nyulni!akárhogyis ez már a XXI.-század!Ilyen problémának már nem lenne szabad elöjönnie!Ez olyan mintha,egy mobilon nem tudnék telefonálni!Lehetetlen!Már tul kiforrott ahhoz hogy ez legyen!Legalábbis szerintem!
Ahogy nézem mindenkinek valamilyen formában egyenletlenül jár a motor, és nekem is ez volt.
Kezdetben 6000 fölöt nem lehetett simán váltani(bedadogott), rövid időn belül az alacsony fordulatszám tartomány teljesen rángatós lett, de 3500 felett kisimúlt.
Gyakorlatilag csak alapjáraton járt simán motor, olyan hangja volt mintha a vezérlés el lenne állítva.
Ezek a befecskendezők sajnos megkopnak és nem képsek szépen porlasztani.Le kell szedni a légszűrőt, és meg kell nézni, hogy szépen ködöl, vagy csak föcsköl...
A csere gyári alkatrésszel 150 e. Ft volt, de most van egy jó motorom!
Hmm...Egy jóbarátomnak '03-as Milléje van.4e alatt nem lehet használni.Próbáltam,az enyémhez képest is motorozhatatlan,annyira dadog.
Ez valami vírus biztos.
Ez nekem túl borsos ár hogy most meg tudjam/merjem lépni,bár lehet hogy ez lenne a megoldás az én esetemben is...
Az is lehet, hogy benzinfüggő..
Nekem a téli tárolás után ment tönkre, lehet hogy csak véletlen, de az is lehet hohy rossz benzin.
Kezdetben 6000 fölöt nem lehetett simán váltani(bedadogott), rövid időn belül az alacsony fordulatszám tartomány teljesen rángatós lett, de 3500 felett kisimúlt.
Gyakorlatilag csak alapjáraton járt simán motor, olyan hangja volt mintha a vezérlés el lenne állítva.
Ezek a befecskendezők sajnos megkopnak és nem képsek szépen porlasztani.Le kell szedni a légszűrőt, és meg kell nézni, hogy szépen ködöl, vagy csak föcsköl...
A csere gyári alkatrésszel 150 e. Ft volt, de most van egy jó motorom!
a mille erősebbre és pörgősebbre van hangolva... az enyém gyengébb jóval viszont alul sokkal jobban tol.
Ez valami vírus biztos.
Most egy duplakancsóst forgatok de az is rángat... nem szeret lassan forogni..
Durva.
Az enyém a teljes ford tartományban produkálja,nem durván,folyamatos finom vibrálás-akadozás.De csak egy gázon.