Mégegyszer köszönöm Mr nek a csokit a hamit a pancsit! Gabycicának és párjának a vásárfiát és a cukrot no és a matricát! Macinak is köszi a matricát! És minden jelenlévőnek a kellemes estét! Tyű a mindenit! Mintha csak szülinapom lenne!
Sziasztok!
Eladó a motorom! Irányára 1M. Az oka anyagi. Mivel csütörtökön egy figyelmetlen közlekedő társ, az éppen megállt sorba szaladt, aminek én voltam az utolsó járműve, az M0-on. Szóval TK a kocsink. És az autó jobban kell mint a motor. Ha valakit tud rá érdeklődőt, jelezze és megbeszéljük. Köszönöm! Üdv Laci
Ma voltunk fóton és kimentünk a Ringhez!
A 10:20-as "futam"-ot megnéztük hát mit mondjak nagyon tetszett attól függetlenül hogy nem tudtunk bemenni a pályához.
Nem szükséges, mert akkor átáll kondícionálásra. sőt van hozzá egy csati, ami állandóan a motoron lehet és ahhoz egy mozdulattal lehet a töltőt csatlakoztatni. Igaz, hogy nem olcsó cucc, de ha egy szart megveszel, az több kárt tud okozni.
Véger ithon.
KÖSZÖNÖM a lehetőséget
KÖSZÖNÖM 20 percet
És KÖSZÖNÖM AZ Ókítást Menyusnak
UI a képeket holknap tolom
Köszönjük Ati!
Köszi a délutánt Mindenkinek kircsi volt!
Köszönjük a mai napot!
Nagyon jó volt,és végre megint együtt!
Mara hol a p.csában voltál?
senki sem ment ma a ringre?
sehun egy kép.......
Eladó a motorom! Irányára 1M. Az oka anyagi. Mivel csütörtökön egy figyelmetlen közlekedő társ, az éppen megállt sorba szaladt, aminek én voltam az utolsó járműve, az M0-on. Szóval TK a kocsink. És az autó jobban kell mint a motor. Ha valakit tud rá érdeklődőt, jelezze és megbeszéljük. Köszönöm! Üdv Laci
A 10:20-as "futam"-ot megnéztük hát mit mondjak nagyon tetszett attól függetlenül hogy nem tudtunk bemenni a pályához.
Ez ötletes!Mivel nem érhat az ellenör,rendőr,stb. az autohoz!
Csak az a baj,nálunk letörölné a közeg,és felirná akkor is!
hol kell megrendelni?
És köszönöm!Még egy kérdés!Kékbe nincs?
Értem alatta,hogy folyamatosan rajta lehet az aksi?Nem kell levenni rola ha feltöltötte?