Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztán mi tartott vissza
HY.
Véger ithon.
KÖSZÖNÖM a lehetőséget
KÖSZÖNÖM 20 percet
És KÖSZÖNÖM AZ Ókítást Menyusnak

UI a képeket holknap tolom
Anyám de elmentem vóna én is veletek

Köszönjük Ati!
Köszönjük Ati
Köszönöm én is,hogy az esemény utáni első szárnypróbálgatásom alkalmával sem hagytatok egyedül
Hy Mindnekinek!

Köszi a délutánt Mindenkinek kircsi volt!
Tittelett!
Köszönjük a mai napot!
Nagyon jó volt,és végre megint együtt!
Mégegyszer köszönöm Mr nek a csokit a hamit a pancsit! Gabycicának és párjának a vásárfiát és a cukrot no és a matricát! Macinak is köszi a matricát! És minden jelenlévőnek a kellemes estét! Tyű a mindenit! Mintha csak szülinapom lenne!
Ne izgulj papa...kicsit összerakom magam...aztán leszek megint...
leeeeeeeeeeeeeeeee
Most jól lemaradtál róla
besz*ptam kissé a melóval.....még most sem végeztem pedig gondoltam ha már motorom nincs legalább lássam a fejeteket
Minden érintettnek köszönöm a mai napot!
Mara hol a p.csában voltál?
tisztelet!
senki sem ment ma a ringre?
sehun egy kép.......
Sziasztok!
Eladó a motorom! Irányára 1M. Az oka anyagi. Mivel csütörtökön egy figyelmetlen közlekedő társ, az éppen megállt sorba szaladt, aminek én voltam az utolsó járműve, az M0-on. Szóval TK a kocsink. És az autó jobban kell mint a motor. Ha valakit tud rá érdeklődőt, jelezze és megbeszéljük. Köszönöm! Üdv Laci
Ma voltunk fóton és kimentünk a Ringhez!
A 10:20-as "futam"-ot megnéztük hát mit mondjak nagyon tetszett attól függetlenül hogy nem tudtunk bemenni a pályához.
http://www.indavideo.hu/video/...

Ez ötletes!Mivel nem érhat az ellenör,rendőr,stb. az autohoz!
Csak az a baj,nálunk letörölné a közeg,és felirná akkor is!
Jöhet!

hol kell megrendelni?
ilyen kékben?
Értem!

És köszönöm!Még egy kérdés!Kékbe nincs?
Nem szükséges, mert akkor átáll kondícionálásra. sőt van hozzá egy csati, ami állandóan a motoron lehet és ahhoz egy mozdulattal lehet a töltőt csatlakoztatni. Igaz, hogy nem olcsó cucc, de ha egy szart megveszel, az több kárt tud okozni.
Ez automata?

Értem alatta,hogy folyamatosan rajta lehet az aksi?Nem kell levenni rola ha feltöltötte?
Megleltem!