Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Be voltunk kamerázva, és visszanézve körről-körre leírtam egy papírra az időnket.
Nincs az utakkal semmi baj, csak mi vagyunk puhák! Bár a veséinket azóta próbáljuk visszarakni a Judittal, mert akkor kiszakadtak!
Fiveurban, múltkor Te hogy mérted a köridődet a ringen?

akkor ezek szerint ugyan olyan kihívás mint amikor én voltam kint erdélyben ~6 éve... igaz, csak kocsival, de úgy se volt egy leányálom.

egy csomó helyen az volt, hogy "néha lehetett aszfaltot találni a lyukakon"
Az utak?! Á, dehogy! Csak ha azt akarod, hogy veled menjek, akkor repülővel, vagy max. krosszmotorral kell mennünk!
nekem 23 nem lesz jó, viszont szívesen mennék úgy végre, h a fórumos csapat is ott legyen. más is várható még 16-ra?
Építettek már valahol túraendúrót (nagy "hasmagassággal") hayabusa blokkal? Valaki hallott már ilyenről? /B-King nem érdekel./
Úgy szoktuk, hogy kimegyünk 16 órára és befizetjük azt a "kis" alamizsnát.
Le nem körözünk (sajnos még nem ), azt hogy mikor jössz Te tudod, nekem sajnos csak a 16.-a, és a 23.-a a jó.
nagyon állat, lehet h jövőre beiktatok én is egy ilyen túrát.
az utak nem voltak sz@rok kint?!
ugye jól emlékszem, h nem kell előre regelni csak ott helyszínen?!
Hello!
Nyomtunk 2000km-t Romániában. A képek a Fogarasi Havasokban készültek.
hm, erre is menni kellene, sztem ott tudok lenni, akkor pedig kamerázni is tudok (bár azon még volna mit állítani a pozíciót illetően).

persze az egész nem ér semmit ha leköröztök
Ja és jó lenne egy kamerás motor
akkor kinek/minek a szervezésében van? webes infó róla?
Én 16.-án vasárnap megyek.
Szép Napot Minenkinek!

Esti motorzások a Hungaroringen...
"Augusztus 13-14-17-19-25-én este 6-tól 8-ig, csoportbontás nélküli 2 óra pályamotorozásra van lehetőség mindössze 12000 Ft-ért!"

http://www.aszalos.hu/

valakit nem érdekel a dolog?!
Volt vinyetta?
Produkálhat.
Az lehet, hogy sok állástól tönkremegy az injektor? Vagy produkálhat ilyen rángatást ha nincs a sportdobokhoz hangolva az injektor?
2002-es, és óra szerint 26000km van benne, bár használtan vettem! Mennyibe fáj a porlasztó csere? Neked milyen tünetei voltak?
reggelt

nem szeretek korán reggel dolgozni, soooook hét szabi után
Mennyi kilóméter van a motorban?
Ezek "régebbi" befecskendezők 50.000 kürül már rendetlenkednek.
Nekem is rángatott a motor, mi is kicseréltünk sok mindent hiába, és csak később vettük észre, hogy nem tökéletes a porlasztás.
Új befecskendezőket kapot a motor, és úgy muzsikál mint ha új lenne...