Jelentem ma Zo derekasan helytált! Szépen jött a kis Sv-vel, és húzta neki!
Tényleg te tiltáson mentél? Ezt meg is akartam kérdezni...
Mert mikor elmentem kb. 230al akkor te a vége felé jártál vagy hogy van ez...?
Lehet hogy a macska a madarat akarta megfogni, es megerdemelte, de ezzel megvaltoztattam volna a sorsot , azt meg nem lehet , ezert el kellett utni a madarat is?
Én most értem haza Bruder, még voltam a csajszinál is...
Kivasaltál egy cicát? meg egy madarat?
Hát nem vagy semmi... én csak egy gigászi méhet (vagy mi a szar az a kezemen a fotón) gyüjtöttem be!
De tőleg mindig tanul az ember!
nekem is van egy haverom akivel ha elmegyünk motorozni akkor tuti hogy eltévedünk.Lehet nálunk GPS,csomó térkép...30.án megyünk a mátrába...ha nem jelentkeznék utána akkor eltévedtünk
Hazaértem, de nem volt eseménymentes!
150-el elütöttem egy macskát, majd par masodpercel késöbb, (a sokkhatása még elsem múlt) egy madarat, de úgy hogy akkorát csattan majd be..artam! Nem sokon múlt, hogy a fejemnek mennyen a madár, az pedig 150 körül ut nagyot gondolom.
ZORRO, Veled mindig élmény motorozni!
Nem baj hazaértünk egyben! Ez a lényeg!
Igyekeztem kihozni a magunkból a legtöbbet!
Tényleg te tiltáson mentél? Ezt meg is akartam kérdezni...
Mert mikor elmentem kb. 230al akkor te a vége felé jártál vagy hogy van ez...?
Kivasaltál egy cicát? meg egy madarat?
Hát nem vagy semmi... én csak egy gigászi méhet (vagy mi a szar az a kezemen a fotón) gyüjtöttem be!
De tőleg mindig tanul az ember!
Ime pár kép!
Németország , bele sem merek gondolni mi történne velünk addig!
Hazaértem, de nem volt eseménymentes!
150-el elütöttem egy macskát, majd par masodpercel késöbb, (a sokkhatása még elsem múlt) egy madarat, de úgy hogy akkorát csattan majd be..artam! Nem sokon múlt, hogy a fejemnek mennyen a madár, az pedig 150 körül ut nagyot gondolom.
ZORRO, Veled mindig élmény motorozni!
Amúgy Neked is Szia!