Sziasztok!
Holnap kigurulunk a Szlovákokhoz. Aki akar jönni, találka 9 órakor a gödöllői Agip (volt Esso, Shell-lel és Tecsoval szemben) kúthoz. Az időpont fix, döntésünk végleges!
Remek idő van,én meg most indulok dolgozni...
Aki motorra ül,annak jó utat és vigyázzon magára!
(Ezek az EBC betétek valami irgalmatlan módon csikorognak,bár lassan 1200 km van bennük és mintha egyre kevésbé tennék...Lehet hogy nem fér össze a tárcsák anyagával? )
Lehetne egy kötelező kérdés a regnél: "Képes-e még Ön hangosan fingani?" És jönne a közvetlen link eme remek helyre.
Ááá de gusztustalan vagyok ma...De Ti hoztátok ki belőlem,bocsi!
Csak neked!
mi is gondolkoztunk,de nincs kedvem a tüzö napon,áldogálni,és nyomorogni!Ahhoz tul messze van!
Holnap kigurulunk a Szlovákokhoz. Aki akar jönni, találka 9 órakor a gödöllői Agip (volt Esso, Shell-lel és Tecsoval szemben) kúthoz. Az időpont fix, döntésünk végleges!
Na, pá!
Robotos family
A Meki parkolójában fogunk várni!
Te jöttél szembe velem ma cinkota, és a kerepesi kórház között?
Én egy SV nyergében pipiskedtem, és még fogok is egy darabig.
Meg kell hagyni egész jó motor!
Aki motorra ül,annak jó utat és vigyázzon magára!
(Ezek az EBC betétek valami irgalmatlan módon csikorognak,bár lassan 1200 km van bennük és mintha egyre kevésbé tennék...Lehet hogy nem fér össze a tárcsák anyagával? )
Lehetne egy kötelező kérdés a regnél: "Képes-e még Ön hangosan fingani?" És jönne a közvetlen link eme remek helyre.
Ááá de gusztustalan vagyok ma...De Ti hoztátok ki belőlem,bocsi!
Most mit tagadjam,izzadt szőrös férfitestek egymásba fonódásáról álmodom...
És gratulálok a bátorságodhoz!