Tudom mondani, hogy a nagyvárosokat összekötő utak (az ún. DN...-es számuak) nagyon jó minőségüek, szélesebbek, mint a magyarországiak, és ált. nagyon jó az aszfaltréteg is rajtuk.
Hogy nehogy úgy tünjön, mintha én soha nem motoroznék, íme egy nagyon sz...r kép a mai menésről: Csenger-Debrecen-Ártánd-Nagyvárad-Kolozsvár-Zilah-Sz
atmárnémeti-Csenger 534km
Amúgy, ha a rendőr kötekszik a motoroddal kapcsolatosan, azonnal üvöltzzél vele, hogy volt neked szuper motorod, csak éppen az ő bénaságuk miatt kell ezzel motoroznod!
És ne merjen rossz szot sem szóln, hanem inkább adják vissza Neked a motorodat!
Ráérek hétközben!
Azért lenne szerencsésebb mert kevesebben vannak és nincs minden bokorba rendőr...
Most amúgyis slik van rajta és EKKORA betűkkel van ráírva, hogy not for road use!
Megaztán ránéznének szegénykémre és tuti fél napig elemeznék hogy ez hogy közlekedhet!
amúgy örülök, hogy így jött össze és hogy örülsz az új háziállatoknak, vigyázz, nehogy összebogyózzák a környéket
Mé mivan Hívj fel
Én megyek!
Én is úgy emlékszem 240-nél vége a tűzijátéknak a kis octáviánál!
(illetve hallottam! )
a tieddel mivan?
atmárnémeti-Csenger 534km
És ne merjen rossz szot sem szóln, hanem inkább adják vissza Neked a motorodat!
Holnap megyünk?
Vajon miér irták azt rá a gumidra?
Lehet hogy ez egy összeesküvéselmélet!?
Kész a motor teljesen?
Azért lenne szerencsésebb mert kevesebben vannak és nincs minden bokorba rendőr...
Most amúgyis slik van rajta és EKKORA betűkkel van ráírva, hogy not for road use!
Megaztán ránéznének szegénykémre és tuti fél napig elemeznék hogy ez hogy közlekedhet!
A követkevő kihajtónál az RS Oktavia várta szerettel.
15 e Ft és mehett tovább!