Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uff!
csak Miattad vittem a másikat
amúgy örülök, hogy így jött össze és hogy örülsz az új háziállatoknak, vigyázz, nehogy összebogyózzák a környéket
Lehet Kb 1 hete nem jött 1 sem
Mé mivan Hívj fel
Akkor megyünk ma délután?
Én megyek!
jelentem a motor készen, csak bevetésre vár!

Én is úgy emlékszem 240-nél vége a tűzijátéknak a kis octáviánál!
(illetve hallottam! )
Mért?

a tieddel mivan?
Jövőre visszatérünk rá, ha megélem.
Tudom mondani, hogy a nagyvárosokat összekötő utak (az ún. DN...-es számuak) nagyon jó minőségüek, szélesebbek, mint a magyarországiak, és ált. nagyon jó az aszfaltréteg is rajtuk.
Nagyon izgatja a fantáziámat egy Román túra, de sajnos a válság(om) miatt az idén nem hiszem, hogy összejön!
Csenger és Debrecen közt halál, utána a városok között jó-kitűnő, Romániában a városokban elég szar.
Milyen az út minősége ezen az útvonalon?
Egészségedre!
Hogy nehogy úgy tünjön, mintha én soha nem motoroznék, íme egy nagyon sz...r kép a mai menésről: Csenger-Debrecen-Ártánd-Nagyvárad-Kolozsvár-Zilah-Sz
atmárnémeti-Csenger 534km
Magának is jóuram!
Szép jó estét mindenkinek!
Így igaz!
Alig gyorsul....simán otthagyod!Mentem már ellene!
Amúgy, ha a rendőr kötekszik a motoroddal kapcsolatosan, azonnal üvöltzzél vele, hogy volt neked szuper motorod, csak éppen az ő bénaságuk miatt kell ezzel motoroznod!
És ne merjen rossz szot sem szóln, hanem inkább adják vissza Neked a motorodat!
OK!
Holnap megyünk?
Vajon miér irták azt rá a gumidra?
Lehet hogy ez egy összeesküvéselmélet!?
Kész a motor teljesen?
Ráérek hétközben!
Azért lenne szerencsésebb mert kevesebben vannak és nincs minden bokorba rendőr...
Most amúgyis slik van rajta és EKKORA betűkkel van ráírva, hogy not for road use!
Megaztán ránéznének szegénykémre és tuti fél napig elemeznék hogy ez hogy közlekedhet!
A haveromat lézerrel bemérték az autópályán egy hídról 219-el.
A követkevő kihajtónál az RS Oktavia várta szerettel.
15 e Ft és mehett tovább!