Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és még valami: látom néhányan rácuppantak a linkemre, viszont nagyban elkezdtétek nézni a május 3-i képeket... nem tudom véletlenül vagy sem, mindenesetre a http://hayabusa.hu/pictures/hu... címen a könyvtárak dátum/forrás szerint vannak elnevezve, innen lehet kiindulni.
ja, még valami. nem tudjátok véletlenül, hogy akik rendszeresen járnak ki hringre fotózni azoknak a képeit hol lehet megnézni?
emlékszem, h láttam korábban ilyen oldalakat, ahonnan meg lehetett nézni kicsiben az elkészült cuccokat, majd nagyban megrendelni ha tetszett, de nem tudom már az oldalak címét
Szép jó napot mindenkinek!

Menyusnak és Maistearnak hála a vasárnapi hungaroring-es képek elérhetők webes nézetben a hayabusa.hu/pictures oldalon.

Akinek egyben kell az összes kép, azt letöltheti egy nagy zip-ként Menyusét innen (363db kép, 888MB), Maistearét pedig innen (260db kép, 637MB).

Szóljatok ha valami nem működne.
Napokat mindenkinek!
A buli időpontja változatlan! Elnézést mindenkitől akinek nem jó. Én megpróbáltam!
Ujabb gyökeret vertél szívembe...........
Csak a kutyaszart ne dobd már át
Enyi
És nem a zsidóké
fááááááradt álmos nyűgös hisztis
Hello Urak!

Volna egy szakmai kérdésem, hátha van rá ötletetek.

Lucas fékbetéteket használok a 2002-es busámon, gyáriak a tárcsáim, 30ekm van bennük, túrázni használom a motort, semmi extrém terhelést nem kap a fékem. Futómű gyári értékeken, Diablo Corsa gumim van. Tavaly kezdte csinálni a motor, hogy határozott fékezéskor elkezd beremegni az eleje a motornak, mint egy ABS, majd beráz még durvábban...nagyon durván. Ha hirtelen adom neki a teljes fékerőt, vagy csak finoman fékezek, akkor nem csinálja. Azt hittem, hogy a féktárcsa üt, kiszedtem a kereket, indikátor órával megnéztem, 0,1 és 0,15 mm volt a tárcsák ütése, ami simán belefér a gyári tűrésbe. Azért a biztonság kedvéért megegyengettük a tárcsákat, így 0,05 mm alá vittük a tárcsa ütését, ami még az újnál is jobb érték. A féktárcsa szegecsek sincsenek kikopva, nem kotyognak. A felnit is megóráztam, teljesen jó. Aztán gumisnál megpörgettük a kereket, rendben futott. Első telókat, kormánycsapágyat is ellenőriztem, minden frankó. Féknyergek is jól működnek.

Ennek ellenére továbbra is beráz a motor. Igazából biztonsági hatása nincs, mert vészfékezéskor nem ráz be, csak idegesítő, mert pont ilyen középerős fékezésekkor csinálja, mint amilyen fékezéseket művelni szoktam kanyar előtt és egy szerpentinezős hegyi túránál már kezd az agyamra menni.

Még egy dologra gondolnék, mégpedig a fékbetétre, de tudtommal a Lucas az nagyon jó minőségű, eddig sosem volt vele problémám és minenhol csak jókat olvastam róla. Viszont hallottam olyanról, hogy vannak fékbetétek, amik berázzák a motort, mint pl. a Ferodonak is van egy versenybetétje, ami csinál ilyet.

Gondoltam rá, hogy gyári betétet kellene vennem, de állítólag elég drága, a mostani Lucasok meg még alig koptak, szóval ez is csak kísérletezgetés volna.

Van tippetek, hogy hogyan tovább? Kerék jó, gumi jó, féktárcsa jó, futómű, kormánycsapágy jó, fékbetét is minőségi... valamire biztos nem gondoltam, vagy elkerülte a figyelmemet...

Előre is köszi a segítséget!

Üdv: Hamvasat
Imádom az érzést mikor hátol lötyög a sátor,a Mama sem lett könnyebb tavaj óta,és közelítek a kanyar felé és csutkakormányos barátunkat féktávon elpicsázom,de ha ott nem sikerül akkor megbüntetem külső íven a hegyen
Ö épp a sisakját rágja belülröl
Én is jobbos vagyok szélső
Azt értem,de a kipu mitöl
Tipikus rázókő
na azt jol tetted.....
ugy is lehuzzák mindig a busát, nem pályára valo.......
hát most néztnek egyet-kettöt.

gratula....

Mitagadás,pár sportmocisnak földbe tapostam a sikerélményét
nem csak az alja széles az xx-nek.....
nem karcsu.......
Találkoztam az eggyik barátommal és ujságolta hogy volt kint a Ringen(vett egy új gixert és mesélte hogy 3mp jobbat ment mint az r6-al bla-bla)egyébként 2:13-mat megy.
Nem is ez a lényeg.
Mondom kint volt a Menyus.
?-az ki kérdezi?
Aki Busával szopat téged a pályán.
Aszongya kint bazdmeg és tényleg szopatott
Jó közel lehetett a járdaszegély
Bal oldalt nem szereted.
A fideszes téma látom megy
szia Milka!

Lenne egy gyors szakmai kérdésem.
7,5es ivecoval kéne szlovákiába kijárni. De nincs Tir-es papírom csak sima. Eu-s tagországba lehet menni vagy tök mind1 ? alkalmi meló lenne. 1héten 2alkalom kb.