Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10-után elindulunk..
120-130 km oda
nem jöttök szokásos laza tempo

Még megyel a rádai -ba meg ide-oda
Szép az idő
No mi ez a sok vigyor itt reggel
Jó estééét mindenkinek!
Mi sztrapacskázunk az asszonyal holnap besztercebánya elött
Ha valakit érdekelne, egy barátom leteszi a vasat, alig haznált cucától pedig megszeretne szabadulini...... tel: 06203680574 Ádám!
A ruha 54 es
a csizma 44 es a
a sisak ms
.... de telefonon öt keresétek!
Vagy bevállalhatod az olyan rendszert, hogy a tompított keszon, a refi meg sima halogén, de az kevésbé lehet jó szerintem.
H4-es az, sajna az a legdrágább, mert motor mozgatja a tükröt az izzó mögött, így vált a tompított és a refi között.
Itt is tudsz válogatni.
Hali Minindenkinek!
Holnap reggel 8 kor lesz egy pici túra Atixal, és Velem!
Várunk Mindenkit Szeretettel!
Telefonon. élértek!

.....
Sziasztok!

Bocsi hogy ide tolakodom de most szeretnék a motoromba xenon-t rendelni és úgy emlékszem, hogy valaki itt közületek foglalkozik vele.
Suzuki GSF 600S 2001 évjárat. Ebbe kéne nekem a tompított helyére
Ha jól emlékszem akkor hb4 típus! Előre is köszönöm!
És mégegyszer elnézést az off-ért! mail:bekiss@citromail.hu
Széles utat!
Nálam 1600
a Hiflo 138-as
Mosolygós szép jó estét Mindenkinek !
És persze fapapucs!
Lenne egy kérdésem tudna valaki Gsr 600ashoz olajszűrőt? Vagy hol érdemes venni?

Előre is köszike a választ !
no problemo, neked célszerű lenne Aradnál átkelni, mert úgy csak 540 kilométer pesttől Szeben, ott megszállnánk egy olcsó szállodában, másnap fel a hegyre, és még aznapba a visszaút is beleférne, de ott is lehet még egy napot tölteni és csak harmadnap hazajönni.
Üdv mindenkinek:
Ma igazán jót mentem délután,Üllő és Ócsa-közt friss az aszfalt gyér a forgalom rengeteg kanyar(kicsit még murvás óvatosan) szerintem meg ér egy arra gurulást.
Sziasztok.
Ha esetleg nem lenne nagy gond, szívesen csatlakoznánk!
Szép Jóóóóó estét Mindenkinek!
Köszönöm a fuvart!
Tisztelet!
Remélem mindenki motorozik!