Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyszer ide is el lehetne menni. Fogarasi Havasok
Szép estét mindenkinek!

Ez nagyon kemény,a slow-motion bünticédula-kirakás üt nagyon!
Hy!
Próbáltam elküldeni,de vissza dobja MAILER-DAEMON...
Meg sorry,no mailbox here by that name!
Szóval nem értem.
JÓk a kÉpek!
gartula!
Még nincs Nem jött cucc hozzá
ugye ugye!
én nem vagyok egy unalmas pasi!
Zorro: veled milyen izgalmak történnek....
azt elfelejtettem hogy mondani, hogy képeket a sotizsu.atw.hu kep.tar.hu/sotizsu oldalakon találsz

majdnem kinyiffantott a rohadék! Beérek a kanyarban 40-es tábla, felkiáltójel,stb.. beláthatatlan szükülő, döntöm kiűlve (nem 40-el). erre szembe találom magam egy autóval keresztbe a két sávon! Satufék és térdre-imára és már be is csuktam a szemem,hogy várom az ütközést erre a srác teli gázt nyomott és kiugrott előlem!
De én ezt nem értem, ha kocsival megyek se tudok megállni... nem hogy még motorral, mit gondolt? gyorsan megfordul a záróvalon és kész... egy rövid beláthatatlan kanyarban?
Ámen!
Sziasztok!

Látom mindenki jólvan! Sajna elég kevés az időm mostanság, de rajtatok van az egyik szemem mindig! Úhhhhogy vigyázzatok...
Sziasztok!
Szeretném megünnepelni a kb.123-ik születésnapomat!
És szeretném megköszönni a sorsnak, hogy élek!

És üzenem annak a bal f@sz marhának aki úgy gonolta, hogy a beláthatatlan kanyarban a záróvonalon megfordul, hogy rohadjon meg!
Tiszteletem
zmenyus, holnap megyek reggel felétek rakodni (7-8:30 ig arra vok, h esetleg kész van?!
Elképesztő,hogy mik történnek hajnal 3/4 2-kor a Szentendrei Úton....
http://www.youtube.com/watch?v...
pereskedés a sávolyi pálya bejáratáért
elképesztő...
amúgy nézzétek csak milyen motor lett lencse végre kapva!
Viszont!
Szép Jóóó napot ide is Mindenkienk!
Megvagyok igen köszi!
sziasztok,
ma kivételesen csak most kerültem gép elé, de látom közben megoldódott a hozzám idézett kérdés, köszi Menyus!
Fiveurban, megvan minden amit kerestél?!
José levelére még várok, aztán ha tőle is megjönnek a képek akkor abból is csinálok egy ilyen webes verziót!
Kiráyl
Az utolsó a jó link!
link Motorosrendőr! A sisaklevételnél besz@rtam!