majdnem kinyiffantott a rohadék! Beérek a kanyarban 40-es tábla, felkiáltójel,stb.. beláthatatlan szükülő, döntöm kiűlve (nem 40-el). erre szembe találom magam egy autóval keresztbe a két sávon! Satufék és térdre-imára és már be is csuktam a szemem,hogy várom az ütközést erre a srác teli gázt nyomott és kiugrott előlem!
De én ezt nem értem, ha kocsival megyek se tudok megállni... nem hogy még motorral, mit gondolt? gyorsan megfordul a záróvalon és kész... egy rövid beláthatatlan kanyarban?
sziasztok,
ma kivételesen csak most kerültem gép elé, de látom közben megoldódott a hozzám idézett kérdés, köszi Menyus!
Fiveurban, megvan minden amit kerestél?!
José levelére még várok, aztán ha tőle is megjönnek a képek akkor abból is csinálok egy ilyen webes verziót!
Ez nagyon kemény,a slow-motion bünticédula-kirakás üt nagyon!
Próbáltam elküldeni,de vissza dobja MAILER-DAEMON...
Meg sorry,no mailbox here by that name!
Szóval nem értem.
gartula!
én nem vagyok egy unalmas pasi!
azt elfelejtettem hogy mondani, hogy képeket a sotizsu.atw.hu kep.tar.hu/sotizsu oldalakon találsz
majdnem kinyiffantott a rohadék! Beérek a kanyarban 40-es tábla, felkiáltójel,stb.. beláthatatlan szükülő, döntöm kiűlve (nem 40-el). erre szembe találom magam egy autóval keresztbe a két sávon! Satufék és térdre-imára és már be is csuktam a szemem,hogy várom az ütközést erre a srác teli gázt nyomott és kiugrott előlem!
De én ezt nem értem, ha kocsival megyek se tudok megállni... nem hogy még motorral, mit gondolt? gyorsan megfordul a záróvalon és kész... egy rövid beláthatatlan kanyarban?
Látom mindenki jólvan! Sajna elég kevés az időm mostanság, de rajtatok van az egyik szemem mindig! Úhhhhogy vigyázzatok...
Szeretném megünnepelni a kb.123-ik születésnapomat!
És szeretném megköszönni a sorsnak, hogy élek!
És üzenem annak a bal f@sz marhának aki úgy gonolta, hogy a beláthatatlan kanyarban a záróvonalon megfordul, hogy rohadjon meg!
zmenyus, holnap megyek reggel felétek rakodni (7-8:30 ig arra vok, h esetleg kész van?!
http://www.youtube.com/watch?v...
elképesztő...
amúgy nézzétek csak milyen motor lett lencse végre kapva!
ma kivételesen csak most kerültem gép elé, de látom közben megoldódott a hozzám idézett kérdés, köszi Menyus!
Fiveurban, megvan minden amit kerestél?!
José levelére még várok, aztán ha tőle is megjönnek a képek akkor abból is csinálok egy ilyen webes verziót!