én nem vagyok ilyen szervező típus. A német Busa találkára is 3-4 emberen kívül senki nem jönne. Akkor kérdezném, hogy azon néhány emberke akar-e jönni a nemzetközi, 10 éves jubileumi Hayabusa Találkozóra? (azok válaszoljanak, akik már befizették a pénzt) már csak 27 nap...
1. feket663.
Én voltam már motorral is kétszer, még egy olyan szállodában is aludtam, ahol Ceauescu bácsinak volt fenntartva egy szoba. Nyáron megint megyünk egy barátommal. Nem is a döntögetés a lényeg, hanem a táj szépsége. de legjobb felmenni kabbinnal...
Én voltam a Fogarasi Havasokban már háromszor (Bilea tó). Csak nyáron lehet felmenni, akkor is max 14 fok körül lehet fent, ha szerencséje van az embernek. Viszont arra nem alkalmas, hogy döntögess egy jót a kanyarban, hiszen a legtöbb részen nincs szalagkorlát és és vannak olyan helyek, ahol az út széle már szakadék szédítő mélységekkel. Egyébként elképesztően gyönyörű és szédítő, ahogy lenézel és látod az utat, ahol talán 2 km-es szintemelkedés is megvan.
Mi mikor kocsival mentünk is annyira féltek az utasaim, hogy egy csajszi félelmében sírógörcsöt is kapott, pedig csak 30-al csorogtam. Mondjuk ő tériszonyos volt, így nem csoda ha besokkol.
kifizetésben talán nincs, abban van, hogy műszaki totálkár esetén kivonják a forgalomból véglegesen, és ha meg is csinálják, csak gyári technológiával lehet javítani és csak kpm vizsga után lehet újra forgalomba helyezni. ha jól tudom...
1. feket663.
Én voltam a Fogarasi Havasokban már háromszor (Bilea tó). Csak nyáron lehet felmenni, akkor is max 14 fok körül lehet fent, ha szerencséje van az embernek. Viszont arra nem alkalmas, hogy döntögess egy jót a kanyarban, hiszen a legtöbb részen nincs szalagkorlát és és vannak olyan helyek, ahol az út széle már szakadék szédítő mélységekkel. Egyébként elképesztően gyönyörű és szédítő, ahogy lenézel és látod az utat, ahol talán 2 km-es szintemelkedés is megvan.
Mi mikor kocsival mentünk is annyira féltek az utasaim, hogy egy csajszi félelmében sírógörcsöt is kapott, pedig csak 30-al csorogtam. Mondjuk ő tériszonyos volt, így nem csoda ha besokkol.
Nagyon utban van már!
Jó napot!Hölgyek & urak!
köszi
Itt az enyém:josh3@freemail.hu
Szép jó reggelt embörök!
tutisan működik, sztem elírtad v nem ide küldted...
Az első kép gyönyörű,főleg így,zsákmánnyal a csőrében!
Gratula a készítőnek!