Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akit érdekel!

Jövöhéten szombaton 25.-én elmegyek megkerülni a Börzsönyt!Tegnap jártam arra a nagyvassal,és valami csodálatos az ipoly völgye!A táv nem nagy,olyan 200-250-kilcsi!De megszeratnék állni az Ipoly folyonál,meg felmennék Magastaxra is,ugyhogy elm,egy vele a nap!
Talállka nálunk 10.00-kor!

1)Milka+Milkáné
2)Menyus+Gabyca De 5-re haza kell érnem (akkor ráérsz 4.55-kor indulni a Börzsönyből, ne feledd: Busád van!)
3)Busati
4)Robotos+Né Itt a számom!06-30-9446636
5)Fiveurban
6)Lion+Kisvirág
7)
Hubi
Köszönöm Mr!
Ez az, nagyon tetszik!
Grat Robotos!
Tittelett!
Tornyinak!
Conjure one-Sleep
Kiválló Tiszteletem Suzukisoknak (Busásoknak) !
Nahát király vagy Apám! .
Meg "kellett" szakítani az esküvői fotózásunkat, mert megjött a VAS és hát mégiscsak fontosabb, nem!?
A képeid között, az esküvői ruhás naggggyon meleg! .
akit érdekel!

Jövöhéten szombaton 25.-én elmegyek megkerülni a Börzsönyt!Tegnap jártam arra a nagyvassal,és valami csodálatos az ipoly völgye!A táv nem nagy,olyan 200-250-kilcsi!De megszeratnék állni az Ipoly folyonál,meg felmennék Magastaxra is,ugyhogy elm,egy vele a nap!

1)Milka+Milkáné
2)Menyus+Gabyca De 5-re haza kell érnem (akkor ráérsz 4.55-kor indulni a Börzsönyből, ne feledd: Busád van!)
3)Busati
4)Robotos+Né Itt a számom!06-30-9446636
5)Fiveurban
6)Lion+Kisvirág
már rég felvettelek,,,,nem sürün látlak fent,,napközben itthon vagyok teszek vetszek mindig,most végeztem a munkával...éjjeli bagolyként müködök
Ehh Mr haya nem erre a számra gondoltam!
Lehet hogy akkor mégis csak a második videón volt az a zene!
Valami női hang van benne ha jól emlékszem! :))))
Help!
Má megint elsöpört mindenki
Ide is jöhetsz..........
Nem bántalak,Molyolunk itt ott a gépeken.
Nem szörös?
akit érdekel!

1)Milka+Milkáné
3)Busati
4)Robotos+Né /csak nem tudjuk az indulási koordinátákat!?/
oké
Csak 1 telefon,hogy uncsizol és fel jössz!Ennyi!Mr-nél így mennek a dolgok.
Oksa!
honnan tudhattam volnaaaaaaaaaaa? pedig még itthon is voltam
felírtam,számonkérem
Mé nem gyötté át? ,
Szép jó estét Mindenkinek!
Drága Mara ne haragudj, legközelebb hozzád is be nézünk!
Én köszönöm!
Jó volt!