Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pálinkás jó reggelt!

Aktuális locsoló vers:

Tüntetésen jártam,
Nagy tömeget láttam,
Nem akart oszolni,
Szabad-e locsolni

Na mostmár én is ásítozok
császtok
Senki
Ha senki nem szol hozzám akkor tüzök
Holnap hagyok helyet a hasamban...............
Mr

Kicsit idétlennek tünsz hátul ,de azért nem rossz
Köszönöm!
Hátul ülve a célegyenes MELEG PITE! . . .
Ennyire túlsúlyos a cérna testem?
Holnaptól fogyózom!
Ne is mond
Össze karcoltam a szép kis mocikámat
Az utasmotorozásnál leért minden! Fostam is!
Ízelítő!
-aláztak,beszarattak,majdnem elhagytak!
Fantasztikus napunk volt ma!
Köszönöm!
itt
Ist21!
Kérlek,hogy várj egy kicsit,mert nehéz ügy!A családdal nem vagyok jóba!
Tisztelet!
Nekem szólt egy kedves autóstól!
Nem reagáltam rá,mert nem is hallottam,arrébb voltam 100 méterrel az árokban,ezt a kamera vette fel a mocin....csak most derült ki számomra is!
Mennyit lehet addni egy ilyen évjáratuért?
Debrecen? messze van, de milyen évjárat, mennyi? teloszám? Kié?
menya! itt vagy?
Köszönöm szépen,ránézünk.
Mr. hayabusa elnézést h itt kérdezem meg de láttam a balesetedről a vidit a videok között és a utolsó másodpercekben halható volt egy "Ennyi vótá köcsög!" mondat az kitől kinek szólt? nagyon érdekel a mondat mibenvoltja

örülök h megusztátok...élve
sok balesetmentes kilométert mindenkinek
A vezérműláncra nézz rá esetleg, meg a feszítőre, más gond nem nagyon szokott előfordulni, nekem 40000 körül cseréltük a főtengely és hajtókarcsapágyakat, de teljesen felesleges volt, mert szinte semmi kopás nem volt rajtuk. A lényeg, hogy mindíg legyen benne elég olaj, akkor nem lehet gond motorikusan.
No igen...Valószínűleg ami a 'Busából kihozható fék-és kanyartulajdonságok terén,azt már megtetted.Ha mindenből jobb kellene,lehet hogy itt a váltás ideje...
'05-ös ezres Gixert volt módomban kipróbálni tavaly és bizony annak(és kategória-társainak) a könnyedsége nem összehasonlítható a Sólyoméval.
Számomra továbbra is a nyomaték viszi a pálmát a sportgépekkel szemben,egyéb képességeinek pedig szerintem jó ha 60%-át ki tudom használni.Marad.
Mit gondolsz,34e km-rel a blokkban lassan kell tartanom valamilyen alkatrész elfáradásától ami ezidőtájt időszerű?
Szelephézagot jövő héten állítunk,egyéb kötelező jelleggel cserélendő dolgok megvannak.
hát igen, 47000 kilométer van benne, igaz belül minden ami cserélendő volt (még az is, amit nem lett volna muszály), az ki van cserélve.