Ha nem is slick, de már megvan a 190/55 ös Dunlop d211-es medium-soft, amit állítólag 1,5-1,6-ra kel fújni melegen, ez milyen lesz, magam is kiváncsi vagyok
A régi busámmal ugyan ezt éreztem!
Gabycával sokkal magabiztosabb voltam,mert nem ment el olyan könyen a hátulja.
de a gixer már pont fordítva müködött.
Próbálj valami jó puha slic gumát hátra
Egyet mondj meg nekem, hogy te is úgy érzed, hogy két személlyel magabiztosabban tudsz menni, vagy ez csak nekem tűnik így. Vagy ha igen, akkor hogyan lehetne ezt az érzést 1 személyes üzemmódban is reprodukálni?
lassan vennem kellene valami bőr rucit magamnak is meg asszonypajtinak is, mivel még csak korduránk van
tudtok javasolni valamilyen márkát, azon belül típust, ami jól bevállt, strapabíró és nem utolsó sorban megfizethető?!
van ezekből olyan ami kifejezetten női szabású vagy mintázatú?
ez a párom kívánsága volna
tyű, ez már megint valami olyan aminek inkább nem fogok neki egyedül... kénytelen vagyok belátni, hogy nem nagyon merem magam bütykölgetni a gépet
majd sort kerítek rá valahogy...
Véletlenül nem beszél itt valaki németül?
Elkészült a múltkori videó vagy mi lett vele?!
csak új érdekelne. van valami weboldal vagy ilyesmi ahol körbe lehet nézni?!
Birinek!
http://www.youtube.com/watch?v...
Gabycával sokkal magabiztosabb voltam,mert nem ment el olyan könyen a hátulja.
de a gixer már pont fordítva müködött.
Próbálj valami jó puha slic gumát hátra
Majdnem sirvafakadtam mikor megláttam az oldalát+a kiput
nekünk van most jó pár darab bőrruhánk, van ami új van ami használt és női szabás is van belőle.
ha gondolod beszéljünk és kérdezek neked pontos darabokat, árakat, méreteket, szineket.
tudtok javasolni valamilyen márkát, azon belül típust, ami jól bevállt, strapabíró és nem utolsó sorban megfizethető?!
van ezekből olyan ami kifejezetten női szabású vagy mintázatú?
ez a párom kívánsága volna
amúgy azóta is nagyon pöpec minden
majd sort kerítek rá valahogy...