tényleg nincs különösebb oka, mert a motor nagyon jó állapotban van, csak jó lenne egy kicsit könnyebb, fordulékonyabb motor a kövér seggem alá. bár tudom azt is, hogy ezzel is lehet szépen hajlítgatni a kanyarban, de kellemes élmény volt, mikor annó egy 2004-es r1-essel mentem néhány kört a hringen, és egy kis kormánymozdulat hatására is már a csizmámat húztam az aszfalton. talán egy ilyesmi motorral könnyebben meg tudnék tanulni motorozni, mert sajna nem vagyok egy Rossi. De minden áron nem adnám el, mert azt is szeretem, mikor ennek odatekerem a gázt, és leszakítja a karom.
Anyám...
És persze gondolom az első pillantás a vevőtől a km óra állásra és egy legyintéssel fintorogva odébbáll.
Bár ahogy a tied kinéz,egy laikus is megmondaná hogy nem kis meló,pénz és szakértelem van a motor mögött.
Engem komolyan érdekelne miért akarsz megválni tőle,már ha publikus.
ne kolduljak?ez csak a még jó dolgok továbbhasznositása!esküszöm le fogom fényképezni,hogy milyen gumi van a motoromon,és majd akkor mond ezt menya!vagy kérdezd meg a robotost,ő tudja.de a helyzet már azota romlott,mert a házunk melletti ut vagy 200m-en ugy csúszik mint állat,és nem birtam ki driftelgetés nélkül..
ez a rohadt válság.ilyenkor már javában dolgoni szoktam,de most meg semmi..egyébként ha lenne 25ezrem,akkor már tudnek gumit venni én is..de azért köszi.
Az én ajánlatom nem volt komolytalan, ezért megismétlem kicsit részletesebben:
2005 áprilisi forgalombahelyezésű, 1 személyes, fekete Hayabusa, teljes blokktuning (Wiseco Dugók, Yoshimura vezérműtengely, csatornázott hengerfej, Motty AFR injektorvezérlő), új főtengely- és hajtókarcsapágyak, új szelepszár szimmeringek, Bódis utcai legál 4-1 kipufogó, K6-os GSXR1000 villák, Yamara R1 radiális fékek Vesrah SRJL versenybetétekkel, Brembo 19RCS fékmunkahenger illuminátoros, 360-ig skálázott műszerfal, GIpro fokozatkijelző+tiltáskiszedő modul, Speedohealer sebességmérő kalibráló modul, Ecliptech Shift-i váltófény, TSS csúszókuplung, Factory-Pro váltócsillag (a könnyebb váltásért), Zero Gravity duplabubis plexi, új lánc+lánckerekek(16-40-es áttétel), új kormánycsapágy, új kerékcsapágyak elől-hátul, új gyertyák, friss olajcsere, új légszűrő.
190 lóerő, 140 Nm hátsó keréken.
Az adatlapomon látható képhez képest csak a felnik nem ugyanazok. Azok is eladóak, de akkor 2 kilóval drágább.
2 milla, alku nélkül.
És persze gondolom az első pillantás a vevőtől a km óra állásra és egy legyintéssel fintorogva odébbáll.
Bár ahogy a tied kinéz,egy laikus is megmondaná hogy nem kis meló,pénz és szakértelem van a motor mögött.
Engem komolyan érdekelne miért akarsz megválni tőle,már ha publikus.
Te is 1 nyugodt kis csoppert akarsz magadnak mi
egy ezrest...
ez a rohadt válság.ilyenkor már javában dolgoni szoktam,de most meg semmi..egyébként ha lenne 25ezrem,akkor már tudnek gumit venni én is..de azért köszi.
Remélem jól vagy?
Mr.-nével puszilunk Titeket!
Hogy-hogy eladod?
Tudunk egy kifogástalan busát Debrecenben....sajnos....
Ha érdekel,akkor adunk teló számot......
2005 áprilisi forgalombahelyezésű, 1 személyes, fekete Hayabusa, teljes blokktuning (Wiseco Dugók, Yoshimura vezérműtengely, csatornázott hengerfej, Motty AFR injektorvezérlő), új főtengely- és hajtókarcsapágyak, új szelepszár szimmeringek, Bódis utcai legál 4-1 kipufogó, K6-os GSXR1000 villák, Yamara R1 radiális fékek Vesrah SRJL versenybetétekkel, Brembo 19RCS fékmunkahenger illuminátoros, 360-ig skálázott műszerfal, GIpro fokozatkijelző+tiltáskiszedő modul, Speedohealer sebességmérő kalibráló modul, Ecliptech Shift-i váltófény, TSS csúszókuplung, Factory-Pro váltócsillag (a könnyebb váltásért), Zero Gravity duplabubis plexi, új lánc+lánckerekek(16-40-es áttétel), új kormánycsapágy, új kerékcsapágyak elől-hátul, új gyertyák, friss olajcsere, új légszűrő.
190 lóerő, 140 Nm hátsó keréken.
Az adatlapomon látható képhez képest csak a felnik nem ugyanazok. Azok is eladóak, de akkor 2 kilóval drágább.
2 milla, alku nélkül.
Egy busát kerestem megvéelre tök supert, kifogástalant!
de eddig komolytalan , vicces "ajánlatokat" kaptam.
Tegnap a 7-esen csavarogtunk,valamint Bp-vonzáskörzetében!
A kék busát láttad,vagy a feketét a fehérrel,valamint egy piros-fekete?
Senkinek nincs jelzése egy jó Busára?
Te MrHayabusa a felrakott kép alaján téged Halásztelken láttalak ott laksz?
De ha nincs tudok rá kötni ma is