Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pont láttam mistert a rónán!
Sziasztok!Zoo! Tudnánk beszélni a dobozkákról?Pl msn?
A váltó nekem sem 100-as. Magas fordulaton nincs vele semmi baj, de ott mindig nem lehet használni. (Már elkeseredésemben a gyorsváltókat nézegetem.) Eddig a Power 1-et erőltettem, de lehet, hogy én is a Motullal próbálkozok. /Lánckenőben nálam a Motul mindent üt, nem kicsit./
Sok dolg van aminek örülök az életben,de ezek között kiemelkedöen hogy Hayabusa \"Fun\" és ehhez a csapathoz tartozhatok,még igy távolból is,
üdv neketek és \"csak igy tovább!\"
repült az 5* :)
Jöhet ugy ahogy van!
akit érdekel!

Jövöhétn szombaton 25.-én elmegyek megkerülni a Börzsönyt!Tegnap jártam arra a nagyvassal,és valami csodálatos az ipoly völgye!A táv nem nagy,olyan 200-250-kilcsi!De megszeratnék állni az Ipoly folyonál,meg felmennék Magastaxra is,ugyhogy elm,egy vele a nap!
Talállka nálunk 10.00-kor!

1)Milka+Milkáné
Ez 10w40 -es ?
Na pont ez az ,a váltó nem nagyon tetszik,pláne melegen. Az Sv-nél is a váltó simábban működőtt a Motulal.
Köszi a tanácsot!
Üdv!
Alapjáraton ingadozik az alapjárat főleg hidegen, sőt van hogy menet közben is "dadog" kicsit alacsony fordulaton(2000-2500)! Van valami ötletetek? Esetleg injektortisztítót érdemes próbálni?
Hali!
Zizó én a hayába Motult vettem és teljesen jó!
Sőőt!
A váltóm jobb lett mint a vaj! :))))
Motul 7100MA2-t vettem bele!
Szerintem a legjobb!
Castrol olajokat mostanánban nem favorizálják annyira, okát nem tudom!
Hát kb ennyit tudok én segíteni!
Sziasztok
Egy kis infóra lenne szükségem! Olaj csere előtt állok és nem nagyon szeretnék ismét Castrolt belerakni. Az SV-nél bevált a Motul, esetleg valami tanács, tapasztalat? Előre is köszi!
Indulok hozzád Zo!
Tudna ajánlani valaki egy megbízható szereleőt, mert úgy néz ki a dolog, hogy csúnya hangja van a motoromnak, és lehet, hogy komoly beavatkozásra van szükség...
Busánál szokott hajtókarcsapágy probléma előfordulni?
Sziasztok!
Ki forgalmaz itthon puig plexiket?
Már régebben írta valaki (talán Five?), de nem találom.

Más: Hogy tudok itt a fórumon keresni? Lehetetlen ennyi hozzászólás között megtalálni pl. múlt évi infót!
Lehet, hogy csak én vagyok béna?
Mr!
Megtisztelsz, köszönöm!
...az mindent ver!
Jó lett a vidi.
Csak megtaláltad a buzivirágos képet
Mr hayabusa jó kis videót vágtál ismét! :))))
Figy mi annak a számnak a címe amit elhunyt hayabusás barátunk emlékére vágott videó alatt hallatszik?
Nagyon nagy!
Gratula hozzá és köszi!
Szia Mr.
Nagyon köszönöm,hogy nem felejtettél még el, jólesett és a fiamnak is megmutattam Ö csak nézett, hogy kerülhet a videóra.
Köszönöm!
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Tényleg ezek vagyunk mi? ,
Tisztelet.