Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem 1x beszorult 1 kis kö a fékbetét bevágásába,és cacogott
Nem ártana kivenni és megnézni a betéteket
A lilán már tulvagyok,söt a szürke széle is arany színü lett
oké, a lilához még sokat kell gyúrnom, de legalább már nem parázok miatta
Az én tárcsám is be van lilulva, de attól még jó, a Menyusé is hasonló... A szinter betétek meg szokták égetni a gyári tárcsát (még a gyári szinter betétek is)
ok, köszi az infót, ha azt mondod, hogy ez normális, akkor nyugodtabb vagyok...
csak gondoltam azért lehet valami para mert korábban nem csinálta csak a 1,5 órás intenzív fékezés után, ráadásul a tárcsa is szépen sötétedett pár árnyalatot...
csak jobb volt míg nem jött hang visszacsatolás a fékezésről
Az azbesztmentes fékbetétek általában mind csikorognak, kicsit meg kell reszelni a szélét 45 fokban, akkor csendesebb lesz. Vagy be kell kenni az egészet zsírral . (azért ez utóbbit ne próbáld ki!)
Sziasztok!

Mi Horvátoknál voltunk a hosszú hétvégén. Kb 1500km 3 nap alatt.
Fürödtünk egy rövidet a jó hideg tengerben és iszonyatosan jót szerpentineztünk a tengerpart mentén. Legtöbb helyen kifogástalan az aszfalt és lehetett menni mivel még nem nagyon volt túrista forgalom. Az új gumim (pilot power 2) nagyon jól teljesített , kíváncsi vagyok meddig bírja hátul.

Itt ez idő alatt megtörtént a Mr. féle statisztás videó készítés?

Gyorsan átolvastam a fórumot, hogy mit hagytam ki, de nem láttam választ a múltkori kérdésemre... szóval nincs ötletetek, hogy egy euro-ringezés után miért kezdett el csikorogni a fékem? Enyhe fékezésekkor (főleg ha már be van melegedve a tárcsa) még mindig csinálja...
Az sajna nincs elég...
Mééééé
Otthon nincs elég ágyad
129000pénz
De ezt 1 naposba kicsit necces megszervezni. Ott kellene aludni, mert még tőlünk is kb 110 km-re van. De ha jönnétek, akkor nézek valami olcsó szállást kinn.
Köszönöm barátom
De edig igazából semmi sem történt,kár ezen izgulni.
De ha bármilyen támadás ér minket össze rántjuk a bandát,és kemények leszünk mint a multkor
Sajnálom
Szólok Milkabá-nak,és ezt a túrát megszervezzük
Sajnos igen. Egy utcai verseny során kilökték a szakadékba állítólag, de hogy mi történt pontosan, azt senki sem tudja, csak aki ott volt. De ő meg nem jelentkezett.
Rákaptunk a videókészítésre?
Tőlem mehetünk, mert nagyon szépnek tűnik,(csak legyen végre hátsókerekem)
Nekem teccik
Jó íveket fogsz
A kereszt motorosé ?
Jó reggelt! Ha valakinek van 10 perce, Ide kattintva megláthatja, hogy hová szoktam járni motorozgatni. Igaz jelen esetben éppen kocsival tettem meg e számomra nagyon kedves útszakaszt. Hátha megjönne a kedvetek egy túrához errefelé. Bocs, csak demo verzió van a videovágó programból, ezért a felirat,
Hali

itt vagyok figyelek mindig
Nézz oda!Szeva Biri!
azért azt nem mindanám
Én XX-es vagyok!A busások korán fekszenek!
meg éééééééééééééééééén bár nincs busám