Épp ezért ovatosan,hogy kinek,mire,hogy reagálsz!Föleg ezen a forumon!Fistván az itt forumozok(nem kevés ember)95%-ának segitett már valamilyen formában!Ugyhogy ha vele kezdessz,mindenkivel kezdessz!De ez érvényes Misterre,Menyára,és még sorolhatnám!Itt még mükszik "a mindenki egyért,egy mindenkiért"alapelv!
De én simán találkozom veled egyedülis!Letépem a fejed,és belehányok a tüdödbe!
Vali!
Össze is tartanak!
Bejelentkeztél ide sutyiba,álnéven,és motort kerestél!
Én a szemét,paraszt,és még sorolhatnám,még ekkor is Magukon akartam segíteni,hogy megoldódjon a gondjuk!
Ennyire baj,ha valaki "jó"?
Tudod mit?
Vedd meg magadtól a motorodat!
Mit akarsz?
Kezeltesd magad végre!Ideg-elme!
Nem tudsz ártani nekem!Kiröhögnek!
Keresd meg orvosod-gyógyszerészed!
Mellette sajnálom ami történt!
Tisztelettel:Mister!
Kedves birka25,ist21,tóthlászló.....stb!
Ha a címem kell hívjál fel,ne csak akkor ha te akarsz tőlem valamit!Tudom,hogy mire megy ki a játék!Itt is,iwiwen is,Msn-en is légyszí hagyjál békén!Gratulálok és szomorú vagyok egyben,hogy így gyászolod fiadat,motoros társunkat.
Remélem legközelebb nekem sem megy ki a fejemből...
Jó lett a vidi is!
Kellemes húsvétot igy estefelé!
Köszönjük!
Bár nemtudom észre vetted-é,hogy csak busa van a képeken,videon!
Épp ezért ovatosan,hogy kinek,mire,hogy reagálsz!Föleg ezen a forumon!Fistván az itt forumozok(nem kevés ember)95%-ának segitett már valamilyen formában!Ugyhogy ha vele kezdessz,mindenkivel kezdessz!De ez érvényes Misterre,Menyára,és még sorolhatnám!Itt még mükszik "a mindenki egyért,egy mindenkiért"alapelv!
De én simán találkozom veled egyedülis!Letépem a fejed,és belehányok a tüdödbe!
még nem mondtam?egy XX-et sose kell szerelni!
Féltek,hogy megalázod öket a ringen
Nem is jött ki 1 sem
Várnak az összetartó,védelmező BARÁTAIM!
Köszönöm Fiúk-Lányok!
Össze is tartanak!
Bejelentkeztél ide sutyiba,álnéven,és motort kerestél!
Én a szemét,paraszt,és még sorolhatnám,még ekkor is Magukon akartam segíteni,hogy megoldódjon a gondjuk!
Ennyire baj,ha valaki "jó"?
Tudod mit?
Vedd meg magadtól a motorodat!
Mit akarsz?
Kezeltesd magad végre!Ideg-elme!
Nem tudsz ártani nekem!Kiröhögnek!
Keresd meg orvosod-gyógyszerészed!
Mellette sajnálom ami történt!
Tisztelettel:Mister!
Ha a címem kell hívjál fel,ne csak akkor ha te akarsz tőlem valamit!Tudom,hogy mire megy ki a játék!Itt is,iwiwen is,Msn-en is légyszí hagyjál békén!Gratulálok és szomorú vagyok egyben,hogy így gyászolod fiadat,motoros társunkat.