Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

apu létszi hívj
Menyus nem játszhat!
Üdv mindenkinek! Az én ismerősömnek kicserélte valami béna pöcs a kuplungkarját a hayabuján. Ez hétközben vólt úgyhogy nem vólt utána mocizás. Eljött a hétvége! Gyerünk gurulni! Mentünk kb 15 km-t és elkezdett csúszni a kuplung. Na gyerünk haza! Lelégtelenítettük a rendszert oszt próba! Hurrrráááá mükszik! Gyerünk mocizni! Megin mentünk vagy 10-15 km-t! Oszt megint elkezdett csúszni! Hozzá kell tennem, hogy ez lett vólna az első túrázás a mocival, mert akkor lett megvéve. Mi lehet a baj? No akkor cseréljük le az olajat, mert ha bemelegszik akkor kezd el csúszni. / motorolaj/. Jó drágán vettünk bele motult! Na gyerünk mocizni! Mentünk is úgy 15km-t! Na akkor cseréljünk lamellát! Megtörtént! Már 50.000 jó magyar forint felett járunk! Elindultunk hát 1 próbakörre! Mentünk is úgy 10-15 km-t! . Találós kérdés! Mi vólt a baj?
Az a méreg, nem a cián!
Egy ismerösömnek motort cseréltek
De a hiba öröklödött,természetesen
Hát ez kurvára nem egyszerű
Hamarabb felújítják a váltot mig ezt a hibát megtalálják
Teli van szuzkával még a bukon is ott a jel
Néha milyen kis gond okoz hatalmasnak tűnő hibát, ime egy példa erre.

Egy Opel Corsa félautómata váltóhibát jelez, a hiba kód alapján kommunikációs hiba. A szervízben (opel márkaszervíz) azt mondták, hogy valószínű computer hiba, de azt csak cserélni lehet, és nagyon drága, vagy esetleg váltóhiba, ami szintén nem olcsó.
Addig járkáltak szerelők után, mig nem találtak egy egyszerű autóvillamossági szerelőt, aki azt mondta " van egy tippem hozzák be a kocsit, ha az félóra alatt megcsinálom"
A Hiba: a csomagtartóban a féklámpa vezetékét kidörzsölte a kárpit, és ott letestelt, de csak épen hogy érintkezett, ezért volt az, hogy néha ment, néha nem!
Néha milyen egyszerű a megoldás...
Szia Zo!

sajnos még nme tudni, hogy mi a baja...
Most is az van, mint nalam volt, hogy valamit megpiszkálnak rajta, akkor jónak tűnik, de ha elidulsz akkor kiderül, hogy nem tökéletes.
Nekem van egy olyan érzésem még, hogy esetleg valami érintkezési hiba lehet.
Hello Zozinyó!
Mi van a vassal, ki derült már valami?
Mit reklámoznak, a motort?
Ki ez a csaj a végén?
Nem kicsit reklám...........
Madmen nagyon szuper ez a videó!

Viszont vérző szívvel nézem ezeket a gyönyörű gépeket, mert az enyém nagyon beteg, és nem lehet velem!
Üdv mindenkinek, Herci, Madigabi.... stb! Mäjus 3. delutän Hungaroring! Aki akar jönni motorozni......
Köszönjük Madman a figyelmességet!
Hayabusa klipp
Ha volt már akkor elnézést a zavarásért!
Tittelett!
Láttátok már?
http://sportmotor.hu/motoros_v...
köszönöm Ati!
Feket663!

Eszergályos cimborám elvállalta, hogy péntekig megcsinálja a tengelyt, úgyhogy ha minden igaz, akkor hétvégén meghegesztem még amit kell az állványon és hétfőre vihető. Viszont még ne kezdd el szervezni a fuvart, mert beszélek édesapámmal, hogy mennek-e rokonlátogatóba arra a jövő héten, mert akkor elviszik.
Hello Hölgyek/Urak!

Olvasgatom itt a problémákat, okosat sajnos nem tudok hozzászólni, csak annyit, hogy az én 2002-es busámban már 4 éve van xenon és semmi gondot nem okozott az égegyadta világon. Gipro fokozatkijelzőm van, az sem csinált semmi galibát.

Viszont nekem is van egy nyűgöm, hátha ilyennel már találkoztatok:

Az alapjáratom be volt lőve 1200 körülre, évek óta jól működik, tavaly év vége felé kezdett olyat csinálni, hogy néha nem akar beállni alapjáratra, hanem 1500-1800 között pötyög, aztán egy idő után megint normálisan beáll. Gázbowden nem feszül, azt néztem, hogy kormány jobbra-balra forgatásra nem történik semmi változás. Egyelőre csak ritkán csinálja. Valaki tapasztalt már hasonlót? Tipp esetleg, hogy mi lehet?

Köszi, üdv: Hamvasat
Az enyémben 23e van, de 20e-el vettem! Vagyis annyit mutatott az óra! Azt nem tom hogy lett-e visszatekerve!
Nekem már 30e van benne , gyertya csere nuku.
De már szarul indul.
Majd a nagy tura elött kicserélem meg vettem már láncot is.
Hálás köszönet!
ezerféle dolog miatt. sportdob, elszennyeződött injektorok, légszűrő, falsot szív, stb.
06-hetven-kettőszáznyolcvannégy-40-negyvenhét
Mindenképpen érdekel az elérhetősége! Bár a gyertyát még én is kicserélem, de ha akkor sem változik a rángatás akkor beszélnék vele! Köszi!