Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig az nem lenne baj Tedd közelebb a székhelyed
A nyáron betakarozunk ha nindenki ráér.Bár én kicsit kivülállo vagyok még.De egy igazi barom.
az még nem = azzal hogy nem mocizok aptya... De nekem fellöttyeni pestre hogyonnan ellöttyenjünk valahova már 350km...
ha én is ott laknék nálatok falun akko hetente többször is találkoznánk...
Hát igen...de jobb lenne olyan képeket kellene csak feltenni inkább pl: motorosfesztiválon betemet minket 20 sörösrekesz...meg ilyenek....
B@szhatod visszaúszok Titelnél!
nyócezer?Nézd meg jobban az csak nyócszáz
Sosem jösz velünk sehova
Ja és nagyon meghato.Szép emlékek roluk.
Na nem egészen erre gondoltam....de ha már ezt feszegeted....úgyis a Dunába szórnánk...már csak azért is me pesthö közelebb van....
Megnéztem a képeiteket hát mit mondjak nem vagytok egyszeru emberek.Viszont sok a szomoru kép de legalább gondoltok az elhunyt barátokra is igazán szép dolog.
Inkább a Tiszába szórni, fullgáz kíséret mellett
Téged kéne már vitrinbe tenni bazeg....
Ezt tudja alapból is, dehát Neked szerintem nem kell magyarázni, hogy mivel lehet ezt olcsó pénzért fokozni az erőt (egy 16-os első lánckerékkel)
Kőbaltás!
Tedd a vitrinbe úgy tovább eláll!
Na kussolni de qrva gyorsan! Nem gondolom hogy nyócezer az annyira kevés lenne egy szezonban...főleg úgy hogy én alig túrázom...nem ugy mint 1esek akik mennek 1000-et egy nap alatt...
Jol nyomod a simonak az adatlapon.
Ja az szerény számításaim szerint úgy 50 év mulva lesz
Csöle! Te 87 évesen már nem szedsz szét semmit!
A szervizbenn ahol nyomom a defektes gumikat beragasztom és csak szigoruan 140km/h mert firka lehet.
Megígérem, ha enyémben is lesz 50 000 akkor szétszedem...
Vászon mintás csik a kedvencem.A muhelybe bemegyek rettegnek a gumik
Ja akinek gumigyára van!
Imádok csikokat huzni motorral mindenhová.Nekem az a lényeg hogy ne tapadjon le a kerék.Tulmelegszik a gumi imádom.
Na nem mindenkinek főzök!
Persze hogy nem használják, a kevesebb nyomatékot könnyebb tapadásra bírni.