Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez nem megy
kép(ek) beszúrása saját gépről:

1. kép:
2. kép:

3. kép:
4. kép:

5. kép:
6. kép:

még egy képet akarok

rövid értesítés e-mailben, ha válaszolnak erre a hozzászólásra.

hozzászólás előzetes megtekintése
Köszönöm felhivom öket
A Pink motorsnál van kb 6000 forintért utángyártott, de tök ugyanolyan, mint a gyári, csak 2001-es GSXR 1000 tükörként kell kérni.
SOS . Busa bal tukröt keresek,ha karcos de nem törött megveném . Jobosom van pluszbann esetleg csere valakivel.Vetem egy busát 5900km rel 2004-es. Én sem hittem el a kilométert de leinformáltam és tuti a motor csak a tukörre ráesett egy doboz a garázsba és letört.Amit szereztek persze jobbos.
Szép kísérllet Öveges professzor
Igazábol a vázon kívül semmi sem passzol a régiből az ujba,és fordítva
Busa powa'
állítom a ferdeszeműek direkt tették bele a negyed fordulatot hogy sárgulnának meg még jobban
HMMMM...JÓ KÉP...
Bocsi itt a kép!
zx9! Itt egy kép a K4 csöve a K8-on így áll!
Gondolom fordítva el tudod képzelni, hangolni nem kell semmit hozzá!
köszönöm aválasz akkor nem erőlködök az én busámon nem lessz ilyen
amennyiben sejtésem helytálló,úgy Gáborom az öreg kolbász-vs-új lábos konstellációra gondolt..........
a ténymegállapítás mely szerint "fiatal kolbász öreg fazékban is megfő" a kérdésedre vonatkozó konstellációban nem helytálló...
Nem azonos a felfogatás, a lábtartó konzolnál van egy negyed fordulat eltérés benne.
szerinted azonos a felfogatás és a motort hozzá kellene hangolni
Tisztelet.
...az hát! A lenyugvó napnak is van ereje!
Ez engem nem zavar, mehet még négyszer ha talál rá valakit! ( mi vagyok én fedezőmén?)
- Miért jobb egy Szeged környéki barátnő, mint egy dunántúli?
- Mert a dunántúli azt mondja szex után, hogy: még egyszer, a szegedi meg azt, hogy: még öccör!
azt te csak szeretnéd...szerintem meg lóg....
Stét!
Mindent fel lehet mindenre rakni, kérdés, hogy érdemes-e?