Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te olyat is tudsz? Múltkor mintha a Timi csinálta volna a pizzát
nem. Az Usa-ban a hobbi dragosok nem használják, mert érdekes módon jobb időket tudnak menni TRE nélkül, mint vele. Lehet furcsának tűnik, de így van
1 db 2kohm ellenállás + 1 tranyó max 15-20 Huf
Király köszi.érezhetö a motoron?Mert ami busám volt az ha ment volna egy kicsit jobban,lehet nem adom el.
...
Határozottan
Te már elvetetted a magjaidat. Respect!
Kb ugyanez van benne. Csak a csatival több. Ha komolyabb dologra vágysz, vegyél egy GI-pro fokozatkijelzőt AGO-tól, az a sebességfokozat kijelzésen kívül megoldja ezt a problémát is intelligens módon (üresben kikapcsolja, hogy ne ingadozzon az alapjárat).
Amit mutatott a faszi azon van két csoki meg egy kicsi fehér doboz.
Fistván! Én már túl vagyok azon a koron! ( kiröhögnek)
Itt van. Ha esetleg nem menne az angol, akkor annyi a lényeg, hogy egy 6,8 kiloohmos ellenállást kell bekötni az ecu-hoz menő fekete és rózsaszínű vezetékek közé, majd a csatlakozóból ki kell bányászni a rózsazsín vezetéket. A képek mindent elmondanak.
felejtsd el, ha csak a tiltást akarod kiszedni, ahoz egy ellenállás is elég. Mindjárt nézem, hogy milyen és hová kell kötni.
Nem ám tiszteletlenkedni a hölggyel.
A tiltást kiszedö kütyü 10000ft.Megvegyem vagy tud valaki olcsot?
Mert akkor kezdek sütni, főzni
Menyus!
Holnap Gabyca nálunk lesz?
Megrendeltem a tukröt .Köszi a sos-t.Bár már a turboszett jöhetne
tisztelet.
bocsáss már meg, hogy a nem egészen 4 éves motoromban csak 50000 kilométer van. Sajnos nincs több szabadidőm. Te meg menj motorozni most.
Még azt mondják hogy az XX-esek csak szerelnek....
Hát...én úgy vagyok evvel, hogy a motort nem szétszedni kell, hanem motorozni vele...
Gondolj bele, mennének ellopni a motort a garázsba...kinyitnák... mint mondanának:
azt a kurva élet....
hát ez így tényleg nagyon egyszerű! Még be is van számozva!
ezt bárki megcsinálná...
én is! csak kb. 100 évembe telne...

GáborXXnek szoktam mondani... sok mindenre képes az ember... én például tudok helikoptert vezetni...! Igaz 5 másodpercig, de addig jó!