Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Fiveurban és Zmenyus ha esetleg tudtok még hozzászólni azt megköszönném...

Mr. említett még valamilyen sisakot annó, de bevallom, h már nem emlékszem rá mi volt az ...

R1 vs. S1 Pro?
Nekem sima S1 volt, nekem nem jött be, mert ugyan csendes volt, de mégis volt benne egy olyan mélyfrekvenciás zaj, ami engem kimondottan idegesített. Érdekes módon, mikor idom nélküli motorral mentem benne, akkor viszont ez nem jelentkezett. Azóta egy X-Spirit Shoeim van, ami alapvetően zajosabb, de mégis kellemesebb benne lenni. Másik érdekes tapasztalat, hogy mikor autópályán viszonylag erőltetett menetben közlekedtem vele, másnap fájt a nyakam. Ez sem jelentkezik a Shoeival. Szerintem sisakot a kis sárga, japánul beszélő emberkék tudnak igazán gyártani.
Nekem ezek a tapasztalataim, esetleg Fiveurban és Zmenyus tud még nyilatkozni erről, mert nekik is Schubert van asszem.
Sziasztok!

Korábban már kérdezősködtem Schuberth S1 sityakokat illetően. Úgy néz ki aktuális lesz a vásárlás így újra felhoznám a témát, ugyanis ahogy körbenéztem nem S1 hanem S1 Pro-t kellene már venni, valamint képbe került az R1 is.

Az egyetlen baj az, hogy sehol nem találok egy épkézláb összehasonlítást vagy korrekt leírást (még a gyártó oldalán sem) erről a kettőről, így ha esetleg már használtátok vagy tudtok valamelyikről akkor támogassatok meg tudással légyszi! :)

Tehát S1 Pro vs. R1 miben különbözik azon kívül, hogy S1 Pro halkabb?

Mindkettő jó elvileg nagy sebességhez, de csak ennyit tudok...

Előre is thx!
ÁÁÁÁÁÁÁ szó se lehet róla
Ezt viszont nektek kell megoldani, mert vszínüleg én még maradok egy darabig.
Lefelé féluton is kéne szálást nézni,mert nagyon sok lenne egyben,föleg az utasoknak(szerintem)
Persze keresünk.
Bízzunk benne. Ha meg nem, alszunk a mezőn. Vagy nem alszunk, és zombiként kísértjük a fricceket.
Ha van olcsóbb az jó lesz!
fenn vannak a szállásárak a német találkozóra.
minden ár euróban, éjszakánként, személyenként
1-2 éjszaka / 3-4 éjszaka / 5 éjszakától
4-6 ágyas szoba: 41,00 / 36,00 / 31,00
4 ágyas szoba: 46,00 / 41,00 / 36,00
3 ágyas szoba: 41,00 / 36,00 / 31,00
2 ágyas szoba: 46,00 / 41,00 / 36,00
1 ágyas szoba: 56,00 / 51,00 / 46,00
félpanzióval
Remélhetőleg tudunk ettől olcsóbbat is rendezni a környéken.
Jóreggelt Mi van veled?eddig téli álmot aludtál
Üdv. Mindenkinek!
B.Ú.É.K!
És milyen gyönyörű kipufogó van rajta!
Most jól lebuktam!
Nem akarok befordulni sehol, én az alföldön lakom!
Praktikus nagyon.Az oldaltámasz már nem is kell.
Nagyon komoly De,hogy lehet ezzel befordulni?
Megtudtam az igazat, hogy miért nem motorozott mostanában fiveurban. Kémeim jelentették, hogy ezt csinálták a motorjából:
Valentin nap meg lesz tartva az tuti!
Hát ez....ez.... pfff...
Mi lesz így a Valentin napi üdvözlettel?
Nemismerek rád!

Öregszel?