Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt Minenkinek!

Köszi a gyors véleményezést tegnap. Még este a pillanat hevében be is boltoltam egy Schubert R1-et magamnak (valahogy jobban passzolt érzésre mint az S1 Pro), asszonypajti pedig majdnem nem kapott semmit a kis feje miatt de mivel igazából neki mentünk bukót venni így csak kapott egy Nolan X-Lite -ot...

Remélem nem lesz gondunk vele...

Jó volna már tesztelni őket!
Szeged +6 fok
No urak, a szomorú hír az, hogy lánckerék van, 25 dolcsiba kerül, de 2-nek a postaköltsége 58 USD. Most nézem viszont, hogy 4-nek is ugyanennyi, esetleg úgy már jobban megérné, ha lenne még rá jelentkező. vagy esetleg elpostázhatná Alex címére és úgy jönne haza. Majd szóljatok, hogy kell-e.
Mióta vagy te Nagy Jenö?
Azannya Jól áll a bot a kezedben
ami jár az jár!
Na meg a suberth S1
Na azééé
Aki ezt tanácsolta az egy barom!
Valamint segít rajta a füldugó, forró ólom a fülbe stb....
Egyébként van komplett javítókönyvem busához robbantott ábrákkal,csak angolul van és nem igazán tudtam lefordítani!
tisztelet.
köszi,megnézetem majd utána többet tudok
Nekem azt is tanácsolták, hogy estleg "sűrűbb" olaj megoldhatja a problemát...
Feszíteni nem lehet, mert az olajnyomás feszíti. Lehet besz@rt a feszítőd. 1/2 órás munka, 15000 ből kijön
ez nem jó hír .....majd megnézetem
Bár valószínű az én kifinomult hallásom miatt volt (20 év zenélés ) Nekem nincs olyan motor amelyik ne zörögne valahogy.... A k8 is zörög...
a k7-esen 2000 km után cserélnem kellett, mert hangos volt....szóval esete válogatja... Ha jól emléxem egy időben ez gyengéje volt a busáknak...
ok köszi,akkor elméletileg még lehet feszíteni
... egy kis zörgés idegesít.