Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok érdeklődnék hogy van e köztetek szaki olyan problémám van hogy 2-3ezres fordulaton rángat agép (ezt okozhatja e kuplung ) és 40 fok ban nem indul be csak ha visszahült. előre is köszi a segítséget
hétfőn visszatérünk rá.
Köszönöm A plexi kérdést már megoldottam De Mr barátomnak tutira kell 1 fekete plexi!Ha lehet rendeld meg azt is
De van 70 euroért Németországban is, ha érdekel, fekete, átlátszó és füstszínű kivitelben.
Ok. Most nézem, hogy van nekik 70 dolcsiért PUIG plexi is k8 Busára. Hétfőn javítják a weboldalukat, mert jelen pillanatban nem tudtam rá regisztrálni, mert csak az Egyesül Királyságot ismeri egész Európában, akkor letisztázok mindent velük, hogy mi mennyi, ha tudtok addig várni.
Igen Plexit keres a busámra (Agusztusota)
Én is kérek ám 1-et
Jó neki!
Alex szerintem most épp kint van!?
Azt hiszem...
oké!
Nemrég reagált ehgy másik bolt is a nagy vizen túlról, nekik van, most várom, hogy mennyiért tudná postázni.
Oké köszi, itt pedig azért várjuk Alex jelentkezését is, Ö úgyis olvassa az összes fórumot.
Legfeljebb kettő lesz( Menyusnak is kell)
Most jut eszembe, hogy esetleg Alex CBR nem tudna hozni v hozatni az USA-ból, lehet, hogy olcsóbban kijönne, így a dolog.
Talán valaki ismeri is innen a fórumról.
Felvettem a kapcsolatot egy bolttal, akitől már vásároltam.
endej= rendelj
Légyszíves endelj egyet!

Süt a nap
Az usaban találtam Vortexet, de az mire ideér, lesz vagy 8-9 ezer forint.
Gabi Bácsi! Most írt az emberke Németországból, hogy az ESJOT majd csak áprilistól fogja gyártani a 17 fogas lánckereket. Ez van sajnos.
Morgen...