Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a kezem hurkatöltő, te meg magad vagy a HURKA

Na ezt jól megbeszéltétek
te ne dumálj a hurkatőtttőőő ujjaiddal....
Bénakezű köszi!
ottvan bazeg.... NAGYVAS online motorosbolt...fater...
Szerintem otthon köszörülte ki!
Honnan van?

Ágneseinknek boldog névnapot!
Ma délután remek motoros idő volt(legalábbis az utóbbi hetekhez-hónapokhoz képest),több ismerősöm-jóbarátom is kihozta a gépet.Én meg dolgoztam természetesen...
Azért fél füllel hallgattam a vasak vonyítását.Csak vigyázzon magára mindenki,jól berozsdáltak a reflexek a kényszerű pihenő alatt,az autósok meg elszoktak tőlünk...
Szeva
tisztelet.
ma hirtelen felindulásból én is voltam kicsit csavarogni, fél órája értem haza... bp-gárdony-bp a 7esen, 114km.

tényleg csúszik mint állat, de ez már nagyon hiányzott és legalább leteszteltem az R1-et is, jól vizsgázott a Schuberth!

melegebb és szárazabb időt mindenkinek!
Húúúúúú de kemény a papi!
Aha!Úgy mint én!
Fazer!
E-mailoztam nekik, ha nem jön érdemi válasz egy-két napon belül akkor hívlak, hogy beszélj velük. Előre is köszi!
Akkor én barom vagyok?
Tittelett!
Ma moccoltam!
Csúszott mint állatt,de élveztem minden pillanatát!
Nemhiába....kopott gumival,csak a barmok közlekednek!
Szeva,
Én itten lakom az Aunertől 300 méterre. Mit is kérdezzek meg?
Azért elég vicces volt ma a Metzeler M1 másodikban még leszabályzásig kipörgött, a kedvenc pályaszakaszomon meg enyhe kanyar -felüljáró kombinációban víztócsa állt az olvadás miatt.
Majdnem beröhögtem
Engem láncfűrész érdekelne! Kézre szerelhető!
mindenki, aki lánckerékben gondolkodik Busára, találtam egy másik esetleges lehetőséget, a típusa: Renthal 464--530-17P
Ha valaki járatos Pesten, elvilek a Black Motorsport mellett az Auner cég forgalmazza a Renthalt. Valaki kérdezze már meg!
Sziasztok
Engem is érdekelne egy lánckerék. Elérhetőségem 06 30 5300937 vagy adatlapon lévő.