Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóóó napot mindenkinek!
Sziasztok!Mr.-né vagyok,és Mr üzeni,hogy mindenki nagyon,de nagyon hiányzik.Holnap reggel jön haza,versenyen pedig a BRONZÉRMET elhozták.
Gratulálok az új géphez!
Sok baleset mentes km-t kívánok vele!
Majd valamikor azért személyesen is megcsodáljuk!
gratula!

nagyonjo vasat vettél!legyen sok örömötök benne!
Gratula a géphez, legyetek nagyon boldogok sok-sok ezer millió km-en keresztül!
Sziasztok!

Örömmel számolok be róla, hogy tegnap boldog Hayabusa tulajdonos lettem.
Egyenlőre erősen vissza kell fognom magam, mivel az 1000-es szervíz csak vmikor jövő hét elején lesz, de utána nagyon remélem, hogy sok szép napos idő lesz még idén.... :)

Milka! Köszi az ajánlást és a személyes demonstrációt is, ma már a riasztóson is túl vagyok...

Íme a képek... gyönörű... fülig szerelmes vagyok! :)
Tegnap nagyon eltüntél!
Azis 1,3 körül van!

Érdekel a dolog,csak nemrég pici bibi ugrott be,illetve elébem!Ugyhogy most karcos a drágám!Meg akit érdekelt,azt ujbol elkéne érnem!De meglátjuk! A számom 06-30-9446636
Hajrá Mister!
A bátyámét meg tegnap este vittük a szerelőhöz, úgyhogy ma nem az igazi, de a számodat elmentettem és híjlak majd!
Sajnos az enyémen éppen a három kedvenc szerelőm dolgozik!
Később délután drótolunk egyet valahol?
Látom Csokibá nálad volt vagy még talán van is !
ne is mond...
giogogiogjio
gkopqko
gjpgpqg7867967g
ragjoi456789648gapjapogjopakgpao
era
joaae
Hali mindenkinek!
Hazaértem munkából
Ma kell szurkolni Mr.-nek igaz?
Na itten vagyok,egy pici félreértést egyből korrigálnék is,nem 1,3körül hanem 1,5-1,6,amugy 37-ezer kilométer van benne garantáltan és olyan sok extra van hozzá hogy ennyiért tényleg jó az ára,de kérdem én ha azt mondom 1,7 érdekel eggyáltalán
Biztos nem.
Nem azon a 200-ezren mulik akár milyen szarul hangzik is,Az okát hogy miért adom el majd személyessen,természetessen az simán játszik hogy elmegyünk eggyütt motorozni és cserélünk motort,kipróbálod mert nem célom a zságbamacska,vagy szar árulása,(a moci családtag volt meg ilyenek)és szegről végről ismerlek is,ha érdekel gyertek el hozzám és megbeszéljük,megnézed és ha legfeljebb nem kell akkor is biztos tudok millió tanácsot adni,esetleg ha érdekel add meg a mobilszámod és felhívlak összehozunk egy randit.