Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább csiszold a vázvédőmet, minthogy kritizálod a jól sikerült fotómat!
663 gáz a fotód
Csak vicceltem!

egyébként márcsak esténkét csörgedezik!Napközben tök tuti!Igaz olyankor levan tekerve!
Áá4

Gáborom megigérte,de nemmondta mikor!Illetve mondta hogy jövöhét!De azt nem melyik év!Na ezért kapok majd töle!
Holnap megcainálom a fűtésedet
Tudok olcsó galambtávoltartóriasztót
pont igy vagyok én is: ha van munkám, nincs kedvem, ha van kedvem, nincs türelmem, anélkül meg nem megy. itt is az volt a probléma. mármint a fejidomnál
Akkor kérdem!

Illetve mostmár nemis kérdem!Nemérdekel!
Egyébként tök jo egy 16-fokos lakásban létezni(mert szar a füüttés),aminek a járdáját összeszarják a galambok(mert nincs galambtávoltartoriasztom)!
Na ne máááá
De lehet
Mikor jó idő van, meló is akad, mikor meg időm lenne, esik, hideg van vagy nincs kedvem... Kocamotoros lettem.
pont ma hallottam póktol, de azt hittem ... szóval tudod. és megy még a bicikli, vagy azt is hanyagolnod kell?
Csak simán megkérdeztem!Mért nemlehet?
feket663! Próbáld meg a tejet szilvalekvárral, meglátod idő sem kell hozzá!
Az miért érdekes Azt mondta valami kissebb gyengébb motort szeretne helyette,DRZ 400 vagy XX vagy valami
Dehogy, csak annyi időm sincs, hogy összesz@rjam magam. Télen majd kiművészkedheted magad.
szia feket663!
tán haragszol rám
Egyébként honnan ismered?
Gyanusan olcso!

Vagy sérült lehet,vagy több a kilométer ebben a vasban,mint a mieinkben eggyüttvéve!
Izgulásrol szo sincs!Elöbb lássuk a medvét!
Azt nem tudom!elbandi-val találkoztam ma ö akarja eladni 1.3 körül gondolja http://www.sportmotor.hu/tagok... mondtam neki itt megtalál téged
FJR- kilátásba Milka! Most akkor nagyon izgulsz!
Mikor?
Szerintem az EK(Enuma)530ZZZ. Nagon keveset nyúlik, turbo Busákhoz is ezt ajánlják. Nálunk is van forgalmazója, de kintről olcsóbb.
A másik témádra reagálva, nekem is megfordult már mindenféle fék kombináció a motoromon, de talán most az igazi: Brembo 19RCS radiális felső, R1 alsó radiális fékmunkahenger, Vesrah SRJL17 betétek, és a gyári tárcsák. Fékhatásban talán kicsit jobb lenne a Braking tárcsa, de az élettartama nem volt túl sok, elhúzta a hőterhelés. A Galfer meg egy vicc, egy rahedli pénzért ugyanolyan volt a fékhatás, mint a gyárival, viszont egyből ütött, mihelyst feltettem. Úgyhogy le is takarítottam a motorról. Fenti módosításokkal végre 1 újjas a fék...