Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali mindenkinek!
Ügyes legyél MR.!
Siastok!
Menek az olimpiára Erfurtba!Szerdán fél 8-tól drukkoljatok!Akkor vagyok én a soros.....
Mindenki vigyi magára!
Majd jövök......
Vedd meg! Annyit megér bőven!
Aha,ismerős fél évig használta,25ért odaadná,annyit megér szted? 50es kis gyorsaságim van,sztem a menetszél annyira nem zavarna,mint titeket a nagyon,v nem tom,ezért kérdem?!
Gondoltam ismételten!

A következö hétvégén(23-26)elmehetnénk egy kicsit gurulni,ha joidölessz!Hogy melyik nap,azt az idöjárástol tenném függövé!Ja meg hogy Menyabarátom mikor dolgozik!
Utvonal mondjuk BP-(vácfelé 2/A)Szlovák oldalra át-határmentén végig-Salgotarján-BP
Már jártunk arra többször,televan jokis kanyarokkal!
Akit érdekel jelentkezzen!

1)Milka+Milkáné
2) Fiveurban (már megse kérdezem)
3)Menyus+Gabyca Délutános leszek,fél4 re be kell érjek!
4)Mr.+Mr.-né /csütörtökön érek reggel haza az olimpiáról.......meglátjuk
Cevactok!
Szeles!De esésnél még nem derült ki,hogy mit tud!
Az attól függ milyen formájú a fejed, tehát nincs rá szabály
Helló,köszi,ezt már néztem,de azt mondta vki,h a méretednélegy kicsivel kisebbet vegyek,mert vszínűleg ugyis tágulni fog a bukó,és ezért kérdeztem,58,már elvileg les,vagy azMseset érdemes e ?
Helló!

Itt megtalálod amit keresel: Sisak mérettáblázat
Katt a kis képre!
Elnézést kérek!
Hajnalban indulunk nyaralni, és még nem pakoltam be semmi, így sajnos nem tudok menni.

Pedig nagyon jó lenne egy kis motorozás, főleg annak tudatában, hogy már ki tudja, hogy meddig lesz ilyen szép idő...

Szerintem mire hazajövünk elromlik az idő, és löttek a motorozásnak ebbena szezonban...

Akkor legalább szétszedem a mocit és megy nagyszervízbe, meg fényezőhöz...
hogy voltam-e? Hát persze!
És most is megyek!
olyan szép idő van! nem tudjuk kihagyni ugyhogy megyünk egy Esztergom- Dobogókő körutat az asszonyal!
Ha van kedved jönni szólj!
Szia ZORRO!

Voltál motorozni csütörtökön?
Milyen volt?
Helló,vki meg tudja mondeni,h ha kb 58cm fejem körbe,mekkora sisak kell,elég az Mes,v már érdemes Leset venni,egy AGV Airtech-ről lenne, szó,esetleg erről vélemény?
áhhá

lusta banda 6 orai kelés?
eggyenlöre még ez a legjobb dolog amit lehet kapni,,és egy szóval sem mondtam hogy hétköznapi útra kell
lényeg hogy megvan minden kontact"kipufogó úgyben" neked ha itt lesz a ideje jelentkezni fogok...
eggyenlöre sziszletek,tervezek,nézem a a költségvetést...
Két dolog: utcán erőcsúsztatni szerintem nem túl okos dolog, én megmaradnék a jó gumiknál, és az általuk nyújtott tapadással, a fizika törvényeit nem áthágva, a másik meg, hogy biztos nem bíznám az életemet egy ilyen olyan zsebrádió minőségű alkatrészekből összerakott néhány százdolláros kütyüre, amit valaki jól-rosszul beállított, és mi van, ha egy ilyen drift közben besz@rik a cuccos, aztán mégis megelőz a fara, szembe meg jön egy 40 tonnás kamion. Te már tudhatod, milyen mikor elütik az embert... Mégegyszer mondom, hogy ez a kütyü nem kerékérzékelők jelei alapján érzékeli a hátsó kerék kipörgését, hanem a fordulatszám emelkedéséből számítja, és ha az előzetesen beállított értéket meghaladja, akkor visszafogja az üzemanyag ellátást. Amerikai gixxer fórumokon beszámolnak mindenféle FI kontrollámpák indokolatlan villogásával üzem közben. Az meg nem túl jó dolog egy csúszáshatáron kanyarodó motornál, ha valami elvonja a figyelmedet.
A kipufogóról: személyesen Bódis Sándor felügyelete mellett készült Kaposváron titáncsövekből, jó drágán, viszont kifogástalan, a gyártóhoz méltó minőségben.
Köszönöm